Pytania początkujących i niepewnych

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Loki
Chuck Norris
Posty: 629
Lokalizacja: BWT - Gdynia

Re: Pytania początkujących i niepewnych

Post autor: Loki »

Siemka :D

O to pare pytan o przedmiot Zęby Hydry "the Hydra's teeth"

1) czy to sa magiczne ataki
2) czy ta sa ataki w HTH czyli jak rzucam je w np. bolca to rozdzialem w co trafily (mi sie wydaje ze ta sa normalne ataki w HTH tylko na odleglosc :roll: )
3) czy mozna maszerowac i nimi rzycac :D
A MESSAGE TO THE EMPIRE:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity
Posty: 5208

Post autor: Stan »

Są magiczne, liczą się jako Hth, czyli automatem trafiasz w obsługę, można.

Loki
Chuck Norris
Posty: 629
Lokalizacja: BWT - Gdynia

Post autor: Loki »

OK! Kurcze super sprawa!!

czyli tak samo moge wykosic załoge od Hydry itp.


a tak do pelni szczescia to działa na nie nienawisc "eteral hatred"
A MESSAGE TO THE EMPIRE:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator
Posty: 2957

Post autor: Żaba »

rozlosowujesz w co trafiłeś jak przy strzelaniu - Faq do DE
czy można strzelać po marszu... :?: dobre pytanie - as throwing weapon...
IMHO nie można, ale to kwestia dyskusyjna
jest magiczny bo FaQ nie powiedział że nie są :mrgreen: (jak w przypadku lifetakera)
hatred nie działa - tak samo jak na blade winda - Faq do DE

pozdro,
Ż.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer
Posty: 6022
Lokalizacja: Włoszczowa

Post autor: Rasti »

Załogę hydry nie zdejmiesz, bo hydra ma zasadę, że ataki na nią zawsze w nią(masło maślane) trafiają.

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity
Posty: 5208

Post autor: Stan »

Heh, to znaczy że znowu coś pokręciłem ze trafianiem z zębów obsługi od krasnoludzkich maszynek :oops:

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer
Posty: 6022
Lokalizacja: Włoszczowa

Post autor: Rasti »

Pewnie odpowiedź brzmi nie, no ale cóż, łudzić się można. Czy na głupotę działają przeżuty od sztandaru armijnego xD? Takie skryte marzenie [-o<

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator
Posty: 2957

Post autor: Żaba »

od bsb masz tylko przerzuty brejków

pzdr,
Ż.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec
Posty: 7202
Lokalizacja: NEMEZIS Warszawa

Post autor: Rince »

Czy z broni snajperskich, typu peagent of strikes we, mozna namierzac hydrzych poganiaczy?
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz
Posty: 1443
Lokalizacja: Okolice Warszawy

Post autor: Pitagoras »

nie cały shooting leci w hydre
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec
Posty: 7202
Lokalizacja: NEMEZIS Warszawa

Post autor: Rince »

jest to gdzies uscislone?
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy
Posty: 13986
Lokalizacja: Ordin Warszawa

Post autor: Shino »

Rince pisze:Czy z broni snajperskich, typu peagent of strikes we, mozna namierzac hydrzych poganiaczy?
tak

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz
Posty: 1389
Lokalizacja: Górny Śląsk - Katowice

Post autor: Zeppelin »

Czy dostanę pkt za ćwiartkę jeśli na tej ćwiartce są 2 odziały liczące po 3 harpie ,czy musi być odział zkładający się 5?
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów
Posty: 3946
Lokalizacja: Przy 7 szkielecie skręć w prawo

Post autor: GarG »

musisz mieć jednostke o sile US 5
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Marek15
Mudżahedin
Posty: 314
Lokalizacja: Zamość

Post autor: Marek15 »

Na jakich podstawkach są harpie? Na małych jak elfy czy na dużych jak orki?

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec
Posty: 7202
Lokalizacja: NEMEZIS Warszawa

Post autor: Rince »

Na malych.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Remx
Chuck Norris
Posty: 506
Lokalizacja: Front Wschodni

Post autor: Remx »

wsio na 20x20 tylko monstery i maszynki sa na innych no i oczywiscie kawaleria na 25x50
Daemons, X-Wing & Black Tea

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz
Posty: 1389
Lokalizacja: Górny Śląsk - Katowice

Post autor: Zeppelin »

Jaką wielkość powina mieć podstawka kociołka? ( czy można grać takim kociołkiem jaki się wyciągnęło z paczki?)
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej
Posty: 941

Post autor: kamelot »

podstawkę mieć musi i sądzę, że albo 50x50 albo rydwanową...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris
Posty: 566
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Andronicus »

Czyżby? A gdzie jest napisane że musi?? Bolce, armaty czy wszelkie inne maszyny też muszą być na podstawkach?

Zablokowany