doch
Mobilność i klimat widzę. Jednak kopa to już nie. Demonetek skuteczność jest dość niska i ASF ich nie uratuję, a Seekerki (konne demonetki) to zdarza się, że się odbijają od gorów. fiendy ratują co prawda trochę sytuację ale na armie pancerne typu WoCh to nie specjalnie to widzę.
Pozdr.
Pozdr.
"Spam jest sztuką, której nikt nie potrafi zrozumieć" - Anyix
"Pan Bóg nie gra w kości" - Albert Einstein
"Bo gra w Warhammera!" - Sa!nt
Janiszek wiesz nie wszyscy grają demonami na full przegięcie czyt. flamery, flesh hundy itp. Niektórzy po prostu się lubią pobawić DoCh'em a nie od razu robić przegięte rozpski.
Ja rozumiem, ale nie o to mi chodzi. Czy Ty myślisz, że Horror przyjdzie taka rozpiską an turniej? No chyba nie. A jak tak, to chylę czoła. Sam zamierzam wcisnąc do rozpiski fiendy, i seekerki. Czekam tylko a fundusze. Ale bez przesady, imho taka rozpa jest słaba.
Widzę że jest słaba a poza tym Horror pytanie do Ciebie. Czy ty masz naprawdę zamiar grać keidykolwiek bez scrolli ;] ??
tak sie sklada ze mam wiekszosc modeli i gram tylko na slaanyshu i tylko na takiej lub podobnej rozpie mam zamiar grac bo nie liczy sie dla mnie zwyciestwo lecz dobra zabawa i klimat armi a i co do przedmiotow na bohaterah jeszcze nie zdecydowalem wiec nie wpisywalem jak sie zdecyduje to dopisze
własnie ten brak itemow mnie najbardziej zniechęcał... jestem ciekawy ilebyś ugrał tym czymś z takimi standardowymi WE, albo kraśkami...
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
fajnie, że kolejna osoba zamierza grac demonami na jednym bogu
pomyśl nad przedmiotami, a tak to spoko
sekkerki z heraldami do przodu na maszynki/flanki/cięcie marszu, furie do osłony demonetek, a fiendy jak seekerki i masz bracie naprawdę spoko rospę ( tylko przedmioty dobrze złóż )
co prawda jak będziesz miał plewne rzuty i kiepsko się wystawisz to możesz odstać niezły oklep od kraśków/we/de/he/skavenów/warriorów itd. ale jak zagrasz dobrze i nie będziesz popełniał karygodnych błędów to jesteś w stanie nawet wygrać jakiegoś lokala
pomyśl nad przedmiotami, a tak to spoko
sekkerki z heraldami do przodu na maszynki/flanki/cięcie marszu, furie do osłony demonetek, a fiendy jak seekerki i masz bracie naprawdę spoko rospę ( tylko przedmioty dobrze złóż )
co prawda jak będziesz miał plewne rzuty i kiepsko się wystawisz to możesz odstać niezły oklep od kraśków/we/de/he/skavenów/warriorów itd. ale jak zagrasz dobrze i nie będziesz popełniał karygodnych błędów to jesteś w stanie nawet wygrać jakiegoś lokala
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Gdzie znajdę armybooka do warriorów ;D?kamelot pisze:[...] niezły oklep od kraśków/we/de/he/skavenów/warriorów itd. [...]
Da się przegrać demonamikamelot pisze:[...]nie będziesz popełniał karygodnych błędów to jesteś w stanie nawet wygrać jakiegoś lokala
Popieram sam gram Slaaneshem ( z pewną domieszką Mengili , bo to rozpiska jest bądź co bądź ligowa i jakiś haczyk musi tu być a klimat i tak jest )tak sie sklada ze mam wiekszosc modeli i gram tylko na slaanyshu i tylko na takiej lub podobnej rozpie mam zamiar grac bo nie liczy sie dla mnie zwyciestwo lecz dobra zabawa i klimat armi a i co do przedmiotow na bohaterah jeszcze nie zdecydowalem wiec nie wpisywalem jak sie zdecyduje to dopisze
Ciekaw jestem skąd taki Janiszek wie, czy ktoś ma czy nie ma modele do rozpisek, które tu prezentuje
jak bawisz się magią Slaanesha to proponuję Banner dający -2 do Ld w 12" lub Hellfire (testowalem ten pierwszy i nawet sie sprawdza ale uzywam drugiego mimo wszystko) a jak nie to Banner dający stubborna
Zastanawiam sie... tak przy okazji tego bannera, wpadłem na taki pomysł, żeby zrobic slaanesha na magii z tym sztandarem. Wyobrazcie sobie np. Slicing Shards of Slaanesh z -2 do Ld. - na np. skavenów (choc cokolwiek ciezko to zniesie z 7 LD naprzykład...)
Czy takie cos dałoby rade?
Czy takie cos dałoby rade?
Pewnie by dało gdyby
a) podjechałbyś na 12" do oddzialu
b) czar by Ci wszedł
c) przeciwnik by go nie zdispelował
dużo tego "gdyby", ale pobawić się można, na małe pkty Slaaneshysci słabo czarują więc ich wzmacniam Hellfire bannerem
a) podjechałbyś na 12" do oddzialu
b) czar by Ci wszedł
c) przeciwnik by go nie zdispelował
dużo tego "gdyby", ale pobawić się można, na małe pkty Slaaneshysci słabo czarują więc ich wzmacniam Hellfire bannerem