1350 Dark Elfy na Bydgoszcz
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
1350 Dark Elfy na Bydgoszcz
Wymyśłone jako wstępny pomysł na Rajd łupieżczy. Chyba jakoś powalczy mam nadzieje.
Master- Dark Steed
Pedant+sword of might
Sorceress 2lv
Dispell Scroll, PEarl
2x5 Harpies
2x5 Dark Riders rxb
20 Warriors War banner
6 Cold one knights
5 shades
War Hydra
Master- Dark Steed
Pedant+sword of might
Sorceress 2lv
Dispell Scroll, PEarl
2x5 Harpies
2x5 Dark Riders rxb
20 Warriors War banner
6 Cold one knights
5 shades
War Hydra
hmmm, jedyne co, to ja bym zmienił warriorów. Resztą rozpiski masz bardzo fajną. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ewentualnie zamiast jednych dr / harpi podpakował warriorów z bajerami do 30. A magusce zamiast perły dał sztyleta.![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale sama rozpiska w sobie podoba mi się, chociaż shadów mało![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pozdrawiam
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ewentualnie zamiast jednych dr / harpi podpakował warriorów z bajerami do 30. A magusce zamiast perły dał sztyleta.
Ale sama rozpiska w sobie podoba mi się, chociaż shadów mało
Pozdrawiam
hehehe rozpiska podobna jak w 6 ed ale rydwanów brakuje ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
generałem, nie będzie jakaś elfodziejka mi dowodzi wojskiem chocby miała zgrabny tyłek i moc dhar.
- Andronicus
- Chuck Norris
Słusznie, słuszniegenerałem, nie będzie jakaś elfodziejka mi dowodzi wojskiem chocby miała zgrabny tyłek i moc dhar.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jeśli to ma być rajd łupieżczy, brakuje mi tu korsarzy ale to takie klimaciarskie smędzenie.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
zawszę mogę zamienic na korsarzy. 20 z serpentem dobrze by zrobiła ale trzeba będzie punkty ciułaĆ. Ew zadowolić się 18 korsarzami.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Master- Dark Steed
Pedant+Soulrender
Sorceress 2lv
Dispell Scroll, DarkStar Cloack
2x5 Harpies
2x5 Dark Riders rxb
20 Corsairs Full command
Sea Serpent Banner
5 Cold one knights
5 shades
War Hydra
Zmieniłem odpowiednio. Wywaliłęm rycerza command group z rycerzy(z żalem) . W wariorów weszli korsarze z serpentem i mam odział z frenzy.(tu pewnie lepiej wiedzmy by się sprawiały ale nie pasuje klimatem). A może czarodziejce cloack co daje cout zamiast scrolla i do shadów?.
Pedant+Soulrender
Sorceress 2lv
Dispell Scroll, DarkStar Cloack
2x5 Harpies
2x5 Dark Riders rxb
20 Corsairs Full command
Sea Serpent Banner
5 Cold one knights
5 shades
War Hydra
Zmieniłem odpowiednio. Wywaliłęm rycerza command group z rycerzy(z żalem) . W wariorów weszli korsarze z serpentem i mam odział z frenzy.(tu pewnie lepiej wiedzmy by się sprawiały ale nie pasuje klimatem). A może czarodziejce cloack co daje cout zamiast scrolla i do shadów?.
mastera mimo pendanta dałbym na coldona i dał tą Heavy armour + shield, niewielki wydatek, a jak dużo daje
spowalnie cię może o te 4 cale, ale taki chłopak jest twardy ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
czarkę na konia i już jest ładnie schowana w dr lub sama...
i ja bym nie ryzykował oddziałem z frenzy mimo 2x harpii
czarkę na konia i już jest ładnie schowana w dr lub sama...
i ja bym nie ryzykował oddziałem z frenzy mimo 2x harpii
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
twardy o jeden pkt sava. Ale wolniejszy i głupieje od czasu do czasu co może okazać się niezdrowe.
Abdominacji i tak nie przyblokuje.
Abdominacji i tak nie przyblokuje.