Początkujący generał
Moderator: Hoax
Re: Proczątkujacy Szczur
Dzieki za rady.
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
Jak Kupujesz Deathmaster Snikcha to assasin sie nie opłaca na początek.yogo pisze:Witam Jestem nowy na forum i w młotku .Chciałbym zbierać skavenów czy kupno
Battalionu
Skaven Deathmaster Snikch
Skaven Warlock Engineer
Skaven Assassin
- Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
Do bandy do mordheimu świetnie nadają się night runnerzy (moja właśnie z nich jest zrobiona). Znajdziesz tam proce, pazurki itp. Jedyny problem, że to stare figurki i nie wszystkim sie podobają
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Tylko ze już kupiłem i myślę że na pewno się przydaStefczyk pisze:Jak Kupujesz Deathmaster Snikcha to assasin sie nie opłaca na początek.yogo pisze:Witam Jestem nowy na forum i w młotku .Chciałbym zbierać skavenów czy kupno
Battalionu
Skaven Deathmaster Snikch
Skaven Warlock Engineer
Skaven Assassin
Clanraty, clanraty, clanraty, armybooka i jakieś specjale.
Przejrzyj sobie dział z rozpiskami, my tu nie odwalamy brudnej roboty za kogoś.
Przejrzyj sobie dział z rozpiskami, my tu nie odwalamy brudnej roboty za kogoś.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Raczej wybrałbym dwa pudła mnichów. Możesz z tego zrobić porządny kloc 25 monków i do tego 15 censer bearersów, tylko musiałbyś wymyślić jakiś sposób na kadzielnice. 20 Monków to za mało, a nightów i gutterów będziesz używał pewnie dużo rzadziej niż mnichów i kadzidlarzy.
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Słuchaj się kanistra bo dobrze prawi, chociaż ja osobiście bym zainwestował w metalowych cenzerów ze względu na ładne modele. Mi osobiście brakuje do szczęścia jeszcze 2 cenzerów z 6 edycji (na championów) bo mam 12 z 5 edycji. Chociaż więcej Plague Monków nie muszę kupować, bo 50 metalowych zupełnie mi wytarcza
Co do porad 'co jeszcze kupić' to bym kupił 4 boxy clanaratów by móc wystawić 3 x 25, do tego pewnie Furnance bo teraz będzie to raczej mus
Co do porad 'co jeszcze kupić' to bym kupił 4 boxy clanaratów by móc wystawić 3 x 25, do tego pewnie Furnance bo teraz będzie to raczej mus
Lest we forget:
Z batalionu umiarkowaną użyteczność mają tylko ogry, ale to nie znaczy że są niegrywalne. Dwa bataliony, piecyk i jest okejka