Challenge krótko i zwięźle
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Challenge krótko i zwięźle
S - Włócznicy (^^) DE
C DE- Chariot DE
C O'n'G- Chariot O&G z BSB
SBB- Savage Boar Boy(z)
N - Noble na Cold One
Black Ork walczy w challengu z bsbkiem DE, w następnej turze dostaje szarże rydwanu...
... co się dzieje?
a) wszystkie hity przepadają (bo challenge)
b) coś innego (co)
Pozdrawiam
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
czyli po prostu rydwan wjeżdża i nic się nie dzieje
dzięki
dzięki
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
Hmm... a jeśli oni są w challengu to nie jest tak, że w ogóle nie można w ten pojedynkujący się model wpaść? Takie zapytanie tylko, nie twierdzenie :]
a czasem nie jest tak ze wyplaca w furmanke pod BO? przeciez zlazi do chelenga z rydwanu... czy nie?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned