Utrzymując się w konwencji kolorystycznej pomalowanych wcześniej łuczników pomalowałem moja pierwszą machinę.
Podstawka jest do przemyślenia czy zostawić czy bez.
Nie wiem czy nie lepiej by było dać więcej czerwieni a fiolet jako dodatki. Co myślicie?
Bolec HE
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Też muszę pochwalić malowanie. Bardzo fajnie i przychodzi na myśl skaliste wybrzeże...
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Jak dla mnie lepiej wygląda z podstawką, a malowanie bardzo mi się podoba świetnie pasuje do tej armi.
malowanie bolca i obsługi świetne, ale jakoś mi ta podstawka nie pasuje... mimo to wielkie gratulacje
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Podstawka pod maszyne - to powinno byc wymogiem - brawo, ze ja zrobiles. Teraz przejdzmy do wazniejszych rzeczy - modele pomalowane bardzo starannie, dobre przejscia, fajna kolorystyka - gdzieniegdzie bije po oczach troche drybrush, ale i tak efekt koncowy bardzo fajny.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
zajebambucia drewienko repetkowe, ihmo podstawka nieco bije po oczach, ale super!
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!