KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
mnie toże dopiszcie
Jutro rano wszystkich dopisze - zwiekszam limiit do 104 - wiecej juz naprawde nie da sie wcisnac. Zrobie liste rezerwowych - na pewno duzo osob sie wykruszy - od razu mowie z gory jak ktos wie, ze nie przyjedzie niiech nie blokuje miejsca - nie chcemy znow sytuacji sprzed 2 lat , ze 3 dni przed turniejem nagle 30 osob zrezygnowalo.
dopisz mnie Ziemku
prosze o dopisanie do listy
liczy się kolejność wysłania rozpiski, czy kolejność napisania na forum?
nie wiem czemu Bydgoszcz rok w rok musi byc jedynym masterem ktorego caly temat jest zasmiecony postami "dopiszcie mnie". naprawde nie bylo lepiej zbierac zapisy przez email, jak wszyscy?
bede na pewno, i teraz nie wiem czy mam wysylac rozpiske, zeby sobie miejsce zaklepac, czy wystarczy to co teraz napisalem.
nie wiem czemu Bydgoszcz rok w rok musi byc jedynym masterem ktorego caly temat jest zasmiecony postami "dopiszcie mnie". naprawde nie bylo lepiej zbierac zapisy przez email, jak wszyscy?
bede na pewno, i teraz nie wiem czy mam wysylac rozpiske, zeby sobie miejsce zaklepac, czy wystarczy to co teraz napisalem.
Napiszesz na forum to wystarczy - zawsze sprawdzam kolejnosc i tak po godzinie wyslania maila czy posta. Yahoo sorki, ze Ciebie nie dopisalem zglaszales sie wieki temu na naszym forum...
Doszlo - wlasnie zaktualizowalem liste. Prosze osoby, ktore nie przyjada, aby o tym pisaly, aby ludzie z liste rezerwowej mogli wejsc na ich miejsce.
o kurcze takiego zainteresowania sie nie spodziewalem sie, przez ostatnie 2 tygodnie nie patrzylem na 1 post bo po co a tu taka niespodzianka
Zainteresowanie jest duze, zobaczymy ile przyjedzie Oby nie powtorzyla sie sytuacja z pierwszego Kohortexu Gajowy mam nadzieje, ze bedziesz bardziej teraz aktywny, bo ja znikam na 2 tygodnie, Gokish sam wszystkiego nie ogarnie.
To zglaszanie sie przez forum to jakies kompletne nieporozumienie. Przeciez chyba rok temu bylo to samo, sami sie oburzaliscie i mialo byc inaczej. A teraz znowu jest 150 osob i sie bede musial stresowac czy napewno te 50 odpadnie(chociaz to prawie pewne wdlg mnie) .
Powiedz mi jaka to roznica, czy ktos sie zglosi na maila czy na forum ??? Daje to wiekszosc pewnosc, ze przyjedzie , jesli wysle maila pt. " zglaszam sie" czy nawet takiego maila z rozpa? Zadnej pewnosci. Zarowno mail jak BP jest przeze mnie dokladnie sledzone i ogarniam to. NA pewno z 20 osob sie wykruszy.
a dodatkowo to co juz pisalem, napisac sobie 'zglaszam sie' moge zawsze, nic mnie to nie kosztuje...Robson pisze:w temacie nie ma wtedy spamu
wyslac zgloszenie z rozpa i wszystkim to trzeba poswiecic te 10 minut, a jak wiem ze mam 5% szans na przyjazd to po co mam marnowac 10 minut z zycia...
cos chyba w tym musi byc jesli przy normalnym mailowym zlgaszaniu odpada 10% zgloszen, a u was 40%...