KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Na 3 duze turnieje u nas - tylko raz sie to zdarzylo - jesli sie powtorzy, Twoj pomysl przejdzie od nastepnego roku (jesli bedziemy mieli mastera)
Ogloszenia duszpasterskie:
Prysznice beda - p.KAziu powiedzial, ze tym razem na pewno. To z tych lepszych informacji, z tych gorszych niestety nie bedzie dodaktkowej sali na spanie - F...ing PZMot, ktory zabral p.Kaziowi 2xsale.
Jesci i pic mozna tylko na w dolnej restauracyjnej czesci (nowa wykladzina - p.Kaziu kazal to przekazac, ze bedzie to przestrzegane restrykcyjnie)
Ogloszenia duszpasterskie:
Prysznice beda - p.KAziu powiedzial, ze tym razem na pewno. To z tych lepszych informacji, z tych gorszych niestety nie bedzie dodaktkowej sali na spanie - F...ing PZMot, ktory zabral p.Kaziowi 2xsale.
Jesci i pic mozna tylko na w dolnej restauracyjnej czesci (nowa wykladzina - p.Kaziu kazal to przekazac, ze bedzie to przestrzegane restrykcyjnie)
Też się zgłaszam
Jakby ktoś poszukiwał dalej noclegu to trochę dalej (dokładnie 4 przystanki tramwajem) jest internat szkoły do której chodziłem.
link daje jakby kogoś to interesowało:
http://internat.zse.bydgoszcz.pl/index.php?site=wynajem
link daje jakby kogoś to interesowało:
http://internat.zse.bydgoszcz.pl/index.php?site=wynajem
Dodalem scenariusze na 1 stronie. Jesli macie do nich pytania ktos z Kohorty na nie odpowie - pewnie Gajowy lub Pasiak.
Zapiszcie i mnie ale na liste rezerwową bo dalej nie udało mi się bestii załatwić :<
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
male sprostowanko:Ziemko pisze:
- Magiczne przebicie, w ciagu jednej fazy strzalu lub walki wrecz (do wyboru) wybrana jednostka zdejmuje Ward Save'y, nie wolno uzyc tej zdolnosci na maszynie wojennej lub herosie. Uzycie bonusu nalezy zadeklarowac przed wykonaniem jakichkolwiek rzutow na trafienie.
- Przerzut 1 kosci, dowolnej kosci nawet 1 z wielu, mozna w ten sposob zapobiec miscastowi lub zrobic IF.
magiczne przebicie nalezy zadeklarowac przed wykonaniem jakichkolwiek rzutow niekoniecznie na trafienie (np impacty itp)
przerzut kosci moze anulowac i/lub spowodowac dowolny efekt (w tabeli miscasta np lub kosc ktorej nioe mozna przerzucac), mozna przerzucic tylko wlasna kosc.
Bo wtedy opcja na 2 czarkach jest nie grywalna.
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Czy ja wiem czy przegięte?
musiał byś rzucić na 1 kości 2 razy pod rzad i musiała by wypaść 5/6 a na dodatek przeciwnik musiał by nie zdispelować... faktycznie nic prostrzego
Ostatnio zmieniony 10 gru 2009, o 15:14 przez GarG, łącznie zmieniany 1 raz.
grając przeciwko przeciwnikowi z 2 DD mogłoby się udaćGarG pisze:musiał byś rzucić na 1 kości 2 razy pod i musiała by wypaść 5/6 a na dodatek przeciwnik musiał by nie zdispelować... faktycznie nic prostrzego
mówisz o sobie?
no jakbym grał na magii to bym liczył na takiego przeciwnika - to chyba prosteGarG pisze:mówisz o sobie?
--- koniec offtopu