Post zamkniety wszyscy co tu weszli niech wyjdą :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Post zamkniety wszyscy co tu weszli niech wyjdą :)
.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2010, o 22:53 przez Szymon, łącznie zmieniany 13 razy.
Mi też się napis nie podoba. To nie W40k, gdzie sztandary grają rolę poboczną, zastąpione przez krótkofalówki mogą być zdobione różnymi napisami. Sam kiedyś chciałem na sztandarze orków napisać "WaaAghhhH Rulez" ale pewien pan z Katowickiego Barda (pozdrawiam) wybił mi to z głowy, tłumacząc, że tam sztandary były bardzo ważną i istotną rzeczą i malowanie na nich dziwnych napisów jest zwyczajnie nierozsądne i nieklimatyczne. Ale to twoje figsy i twoja sprawa
Pozdrawiam.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
My Niebiescy jesteśmy jak orkowie tyle, że przed walką zamiast "WaaAaGhhhH" krzyczymy "RuuuuUuuch!"
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
Mi się najbardziej podoba sztandar na Knightach ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
jakieś 5lat temu na sztandarze napisałem HWDP i dosłownie wszystkim się podobało
Mi to FU nie przeszkadza i śmiesznie wygląda a po za tym ładne figurki![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Mi to FU nie przeszkadza i śmiesznie wygląda a po za tym ładne figurki
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
malowanie całkiem niezłe, figurki mają mroczny klimat i mnie się to podoba
sztandar na knightach wywołuje uśmiech i nawet fajnie wygląda bo taki widok jest naprawdę niecodzienny jednak ja bym takiego na knightach nie zrobił bo średnio pasuje klimatem
podstawki technicznie ok, ale jak sztandar zrobiłbym inne...
ogólnie gratulację za wytrwałość, maluj, nie zniechęcaj się i aktualizuj galerię, szykuje się naprawdę niezła armia...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
sztandar na knightach wywołuje uśmiech i nawet fajnie wygląda bo taki widok jest naprawdę niecodzienny jednak ja bym takiego na knightach nie zrobił bo średnio pasuje klimatem
podstawki technicznie ok, ale jak sztandar zrobiłbym inne...
ogólnie gratulację za wytrwałość, maluj, nie zniechęcaj się i aktualizuj galerię, szykuje się naprawdę niezła armia...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
PINK POWER WARRIORS ROX!!!
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)