To już lepiej napisać "Taaa."

Moderator: Gremlin
Wybacz, ale ta armia ma juz kilka dobrych lat więc naprawdę cieżko jest cokolwiek "innowacyjnego" wymyslić, poza tym forum słuzy do pisania, a nie wywyższania się nad innymi - tak zachowałeś sie jak gbur, stad taka moje reakcja taka, a nie inna. Możesz mnie nazywac "trollem" Twóje prawo, ale czy to sie w jakikolwiek sposób ma do rzyczywistość?Kalesoner pisze:Myślę, że granie tym co opublikował ktoś inny nie jest niczym złym. Złe jest wrzucenie rozpy na forum i pisanie "zobaczcie co stworzyłem", kiedy faktycznie sam nie stworzył nic, zwłaszcza jak gra krócej w batla niz ta rozpa funkcjonuje turniejowo.
Powinienem to trochę inaczej sformułować. Znudziła mi się stała podobna do Kalesonowej:D rozpa.goboss pisze:Szukam jakichś nowych rozwiązań. Wszyscy grają na podobnych rozpach. Stworzyłem coś takiego, jest podobna do standardów, ale jednak się różni.
Gremlin pisze:Wybacz, ale ta armia ma juz kilka dobrych lat więc naprawdę cieżko jest cokolwiek "innowacyjnego" wymyslić, poza tym forum słuzy do pisania, a nie wywyższania się nad innymi - tak zachowałeś sie jak gbur, stad taka moje reakcja taka, a nie inna.Kalesoner pisze:Myślę, że granie tym co opublikował ktoś inny nie jest niczym złym. Złe jest wrzucenie rozpy na forum i pisanie "zobaczcie co stworzyłem", kiedy faktycznie sam nie stworzył nic, zwłaszcza jak gra krócej w batla niz ta rozpa funkcjonuje turniejowo.
Pieprzenie.To jak ma wyglądać rozpa, która nie jest podobna do Twojej?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
To nie zbrodnia, ale zupełnie niepotrzebny spam. Podobnie nie jest zbrodnią napisanie "Taaa..." co jest w sumie najtrafniejszym komentarzem do rozpiski, która została wklejona x razy. Są posty dotyczące tych rozpisek, można kontynuować wątek, opisać jakiej modyfikacji się dokonało i jak to się sprawdziło w bitwie. Choć na to ostatnie już nie liczę, bo normą jest wrzucanie rozpisek nietestowanych, bez komentarza i w dodatku niespecjalnie nowatorskich. Co nam to daje? Zupełnie nic. Więc imo "Taaa..." wnosi do dyskusji równie wiele, a co ważniejsze, zajmuje dużo mniej miejsca.Jeśli Jankiel twierdzisz, że wstawienie podobnej rozpiski to zbrodnia
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.