To bardzo dziwne bo w moim jest...Bo w tym podręczniku z przełęczy czaszki nie ma
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderator: Yudokuno
To bardzo dziwne bo w moim jest...Bo w tym podręczniku z przełęczy czaszki nie ma
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Determinacja rzeczywiście jest ale reszty nie ma. I jeszcze jedno pytanko - jeśli jednostka z Zabójczym Ciosem wyrzuci 6 podczas ranienia to odrazy zabija swojego przeciwnika - czyli traci wszystkie życia, czy tylko jedno życie bez save'ów?Andronicus pisze:To bardzo dziwne bo w moim jest...
Armour pircing-> str 55. prawy dolny róg "przebicie pancerza"Dinin pisze:Determinacja rzeczywiście jest ale reszty nie ma.
nie można kożystać z ASv ale już z warda można.Andronicus pisze:KB zabija a nie ściąga save'y
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Wiem ale Dinin napisał:Andronicus napisał(a):
KB zabija a nie ściąga save'y
nie można kożystać z ASv ale już z warda można.
co skutkowało by jedynie ściągnięciem save'a. Faktycznie trochę głupio to napisałem bo ktoś mógłby pomyśleć że KB nie zdejmuje ASjeśli jednostka z Zabójczym Ciosem wyrzuci 6 podczas ranienia to odrazy zabija swojego przeciwnika - czyli traci wszystkie życia, czy tylko jedno życie bez save'ów?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Patrz w Army book nie w Army Builder. Nie przysporzy to niepotrzebnych pytań na forumDinin pisze:to zaktualizuj AB
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Dinin pisze:ok ok tylko tak pytałem bo mnie to trochę zmyliło. I małą na dzieję miałem że za tak mało pkt coś przegiętego DE dali xD.