Turniej w Łęcznej 12.12.2009r. - "Niech Wygra Większy Tocz"
Re: Turniej w Łęcznej 12.12.2009r. - "Niech Wygra Większy Tocz"
Dzięki chłopaki. Prawde mówiąc nie spodziewałem sie takiej frekwencji. Mam nadzieje że turniej sie podobał, zostało nam troche kasy to następny turniej pewnie będzie jeszcze bardziej wypasiony.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
to jest taki pokrótki raport z bitew:
http://www.youtube.com/watch?v=DlzNRywOe9Q
:DPoluje na wilki w górach a jego moc jest wielka niczym sanktuarium`!!
http://www.youtube.com/watch?v=DlzNRywOe9Q
:DPoluje na wilki w górach a jego moc jest wielka niczym sanktuarium`!!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Dziekuje szczególnie mojemu super teamowi
Taraś z Raksem wymiatali
Gdy Rakso zaczął narzekać, że przegrywa i to myślałem że przegrał 20:0 :p . Okazało się że wyszarpał 8 pkt he he he.
Tarasiowi dać armie w dniu turnieju i grał nią równie dobrze jak ja po XX bitwach xD .
Nowe skaveny są suuuuper miodzio!
Zdjęcia zapodam jutro moze
Skaveńska 13 na dzwonek to potęga
Taraś z Raksem wymiatali
Gdy Rakso zaczął narzekać, że przegrywa i to myślałem że przegrał 20:0 :p . Okazało się że wyszarpał 8 pkt he he he.
Tarasiowi dać armie w dniu turnieju i grał nią równie dobrze jak ja po XX bitwach xD .
Nowe skaveny są suuuuper miodzio!
Zdjęcia zapodam jutro moze
Skaveńska 13 na dzwonek to potęga
-
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Turniej był wypasiony. Dziękuje przeciwnikom oraz organizatorom za taki soczysty turniej.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Hehe mi też się podobało mimo iż nie grałam ytlko Kołczowałam;) hehe pooglądałam sobie armie których jeszce nigdy nie widziałam w akcji i wogóle przez Was założyłam tu konto... ech... chyba mi na łeb padło;) a za rok tez będę grała i wtedy poczujecie prawdziwą moc Waaaaaaaghhhh!! hyhy;D
Tosty były wypas i do mojeje drużyny się już nie przyznaję... bo wszsytko przegrali;D no ok.. ale było smiechowo;D
no i na szczęście żadne drechy nie dopadły naszej fury w łęczny.. na wszelki następnym razem zmienimy blachy ba jakieś LLE z LSW;D
pozdro!
Tosty były wypas i do mojeje drużyny się już nie przyznaję... bo wszsytko przegrali;D no ok.. ale było smiechowo;D
no i na szczęście żadne drechy nie dopadły naszej fury w łęczny.. na wszelki następnym razem zmienimy blachy ba jakieś LLE z LSW;D
pozdro!
fajosko;D też mam kilka fotek;D jakos wrzuce gdzies to podam zaraz linka
Tak tak turniej był przedni (zwłaszcza że mój pierwszy ) i dało radę coś pocisnąć. Tosty super pomysł aczkolwiek bigosu z mantikory nie przebiją
Btw sorry za problem organizacyjny z nami bo już nie miałem dostępu do neta w piątek wieczorem (Luthers to ja )
Btw sorry za problem organizacyjny z nami bo już nie miałem dostępu do neta w piątek wieczorem (Luthers to ja )
Hehehe, no to dobrze że są pozytywne opinie, które tylko zachęcają do robienia kolejnych turnieji
Nie wiem czy w Lublinie ktoś coś planuje robić, w Świdniku załoga zrobi "prawie mastera" w ferie, to zostaje styczeń - wtedy można coś zrobić.
Połowa stycznia, format 1500-1650? myślę że by było ok. przy wejściówce symboliczne 5 zł byłyby spoko nagrody.
Nie trzeba by stołów dzielić na te pkt a z racji sporej ilości czasu można grać nawet 4 bitwy.
Nie wiem czy w Lublinie ktoś coś planuje robić, w Świdniku załoga zrobi "prawie mastera" w ferie, to zostaje styczeń - wtedy można coś zrobić.
Połowa stycznia, format 1500-1650? myślę że by było ok. przy wejściówce symboliczne 5 zł byłyby spoko nagrody.
Nie trzeba by stołów dzielić na te pkt a z racji sporej ilości czasu można grać nawet 4 bitwy.
Turniej super, organizacja też wszystkie bitwy przyjemne i niejednokrotnie wymagające kombinowania warto było się ruszyć z wawy tytuł Większego Tocza napawa mnie dumą w połowie stycznia zaczynają mi się piętrzyć kolosy i egzaminy, ale kto wie może się wybiorę pozdro