Diagnoza Społeczna 2009 - Czyli stan środowiska Wfb w Polsce
Re: Diagnoza Społeczna 2009 - Czyli stan środowiska Wfb w Polsce
Szeregowanie to jeszcze jakoś poszło . Dramat miałem z przymiotnikami a do dzisiaj nie moge wyliczyć wartości armii
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
xaurus, ja policzyłem ale jak zobaczyłem 2 a po niej trzy inne cyferki to sie zalamałem
figsów na 7k, legalnie wystawię się na 5500
wiadomo ze to nie zeznanie podatkowe :> tym bardziej ze nie podaje się wartości posiadanych figurek tylko odpowiednik cenę zakupu nowych, a to znacznie zawyża wynik bo nowe figurki są po prostu drogie. gdybym dziś miał zaczynać grać w battle to niestety musiałbym się poważnie nad tym zastanowić.
Swoja drogą to ciekaw jestem ile średnio figurek mają inni battlowcy w Polsce:>
Swoja drogą to ciekaw jestem ile średnio figurek mają inni battlowcy w Polsce:>
Figurek czy na ile się wystawią? Bo właściciele armii typu skaveni figurek na pewno mają dużo, ale pytanie na ile mogą grać
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Niebawem gram bitwę na 4250pkt (bo na tyle mi wystarczy) i to w właściwie jest wszystko co mogę wystwić (pewnie zostanie jeszcze jakiś weapon team czy 3 luźnych clanratów, ale to bez znaczenia). Modeli wychodzi sporo, ale należy także pamiętać o charakterach, którzy swoje kosztują. Po przeliczeniu będzie tego ze 300 modeli w sumie.
Zauważyłem prawidłowość, że im więcej pkti tym skavy idą bardziej na jakość, a mniej na przewagę liczebną.
Zauważyłem prawidłowość, że im więcej pkti tym skavy idą bardziej na jakość, a mniej na przewagę liczebną.
Witam - stan na 4 stycznia jest taki
61 - pełnych kompletów
14 - niekompletnych ( brakuje zwykle 3 części w kilku przypadkach 2 i 3 )
W związku z powyższym ( celujemy w 80 jak sie nie da przynajmniej w 70 ) każdy kto chciałby jeszcze wziąć udział w badaniu może się spokojnie zgłosić a osoby które nie oddały jeszcze 3 części mogą spokojnie to zrobić - wyników jeszcze nie przeliczam ( właściwie to wpisanych jest jakies 70% ).
Pozdrawiam
Akuma
61 - pełnych kompletów
14 - niekompletnych ( brakuje zwykle 3 części w kilku przypadkach 2 i 3 )
W związku z powyższym ( celujemy w 80 jak sie nie da przynajmniej w 70 ) każdy kto chciałby jeszcze wziąć udział w badaniu może się spokojnie zgłosić a osoby które nie oddały jeszcze 3 części mogą spokojnie to zrobić - wyników jeszcze nie przeliczam ( właściwie to wpisanych jest jakies 70% ).
Pozdrawiam
Akuma