Ranking Ligi WFB 2009/2010
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi WFB 2009/2010
Gotowe.
(i zaczynam aktualkę turniejów)
(i zaczynam aktualkę turniejów)
Pytanko na szybkości - gdybyśmy chcieli reaktywować Arenę to byłaby szansa wejść w terminarz 2010 (chyba wrześniowy termin jest wolny)?
Pytam tutaj bo do LL rzecz jasna dostępu nie mam.
Pytam tutaj bo do LL rzecz jasna dostępu nie mam.
- swieta_barbara
- habydysz
Zgloscie to przy glosowaniu masterowym, jesli zdobedziecie odpowiednia liczbe glosow, macie mastera. A terminy to juz kwestia drugorzedna, bo zapewne jakies by sie pozmienialy - tak czy inaczej bedzie 10 masterow.
ktos koryguje wyniki z PGA?
bo chyba mam zdecydowanie za malo pkt...
bo chyba mam zdecydowanie za malo pkt...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
A dlaczemu?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Pragne jeszcze raz zaznaczyc ze kolega Mariusz Megger ma podwojne pkt za Wielkiego dracona...
w tym moje! a ja nie mam nic za tego mastera...
mimo usilnych prob kontaktu z organizatorem [ scimitar ] nic sie nie ruszylo [ nie odzywa sie wogole do mnie ]
tak wiec pytam czy mozna cos z tym zrobic?
w tym moje! a ja nie mam nic za tego mastera...
mimo usilnych prob kontaktu z organizatorem [ scimitar ] nic sie nie ruszylo [ nie odzywa sie wogole do mnie ]
tak wiec pytam czy mozna cos z tym zrobic?
Abandoned
Abandoned
takie mam pytanko, daloby rade tak zrobic zeby zakladke 'Gracze' na stronie ligi mozna bylo sortowac po poszczegolnych kolumnach? a nie tylko po nazwisku jak jest teraz? nie wiem jak innym ale mi by sie to juz pare przydalo
pzdr
pzdr
Witam,
Mam źle wpisaną armię za "Bitwę o Białystok" - chyba nigdy w życiu nie grałem demonami, a na palcach jednej ręki policzyłbym bitwy zagrane inną armią niż High Elves
Także prosiłbym o zmianę armii za ten turniej na High Elves - Kuba "Kowal" Kowalczuk ID 1421. Na Wielkim Drakonie również grałem HE, ale akurat w przypadku tego turnieju chyba nikt nie ma wpisanej armii.
Pozdrawiam,
Kowal
Mam źle wpisaną armię za "Bitwę o Białystok" - chyba nigdy w życiu nie grałem demonami, a na palcach jednej ręki policzyłbym bitwy zagrane inną armią niż High Elves
Także prosiłbym o zmianę armii za ten turniej na High Elves - Kuba "Kowal" Kowalczuk ID 1421. Na Wielkim Drakonie również grałem HE, ale akurat w przypadku tego turnieju chyba nikt nie ma wpisanej armii.
Pozdrawiam,
Kowal
Pisz w tej sprawie do organizatorów.Kowal pisze:Witam,
Pozdrawiam,
Kowal
Zrobione.thurion pisze:takie mam pytanko, daloby rade tak zrobic zeby zakladke 'Gracze' na stronie ligi mozna bylo sortowac po poszczegolnych kolumnach? a nie tylko po nazwisku jak jest teraz? nie wiem jak innym ale mi by sie to juz pare przydalo
pzdr
ZrobioneGunnila pisze:proszę o dodanie nazwy klubu "Lewa Flanka"
1509 Iwona Gunnila Luberda . Mielec