Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 17.12.09 - Rangers WIP
Ja się tam gó*** znam ale ogólnie to wypas...tylko jedna peleryna (taka troche jak w chaosie) niefajnie prosta taka... choć może mi w oczach sie mani i wymyślam głupoty;D ogólnie to wypas;D i jak wszysyc tutaj czekam na kolory;)
hmmm... zdaje sie, ze wlasnie je na Bugmanie skomentowalem
Jak dla mnie wypas. Miejmy nadzieje, ze w nastepnej edycji bardziej sie beda przydawac. Poczekajmy na malowanie.
pzdr!
Jak dla mnie wypas. Miejmy nadzieje, ze w nastepnej edycji bardziej sie beda przydawac. Poczekajmy na malowanie.
pzdr!
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
co do kolorystykie jeszcze nie jestem w 100% zdecydowany. Na pewno będą mieli elementy które będą łączyc ich z Karak Zankaraz. Gałązki z wyprasek WE, chyba z driad o ile dobrze pamiętam. A posypka to piasek GW zwykły
W pierwszej kolejności miałem robic Mountai Rangerów właśnie ale dota nie mogłem dostac i nie miałem jak figurek doczyscic więc wróciłem do projektu sprzed roku. Ale niedługo i MR się zapewne pojawiąŁukasz_ pisze:No nic. To rangerzy poczekają. Czas na mountain rangerów.
Technicznie jak zwykle swietnie, ale nie licząc ślicznego freehandu kolory jakoś mi się nie bardzo podobają...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Jak zwykle 11/10 . Każde Wasze prace są po prostu mistrzowskie.Super wykonanie i dbałość o szczegóły.Żałuje ,ze sam tak nie potrafię.
A good beginning makes a good ending
o ku**a !! trójwymiarowy freehand na sztandarze
Gratuluję pracy, jedynie pomarańczowy bym zastąpił bardziej czerwonym, ale to takie moje odczucie .
ps. - ulepek feniksa Raksa?
Gratuluję pracy, jedynie pomarańczowy bym zastąpił bardziej czerwonym, ale to takie moje odczucie .
ps. - ulepek feniksa Raksa?
- GraveDigger
- Chuck Norris
bardzo dobra praca, pogratulować, zbroja jeźdźca wygląda mało realistycznie ale ma swój urok;]... jak zobaczyłem pierwsza fote i sztandar pomyślałem "ale zajebisty fh, nie wiem co przedstawia, ale mega mi się podoba:P", tylko ze jak zjechałem niżej i zobaczyłem ze z tego sztandaru wyłazi żółta mewa to trochę mniej mi się to spodobało, ogólnie sam bym pewnie lepiej nie ulepił ale wygląda to dla mnie strasznie sztywno i cienko mi się widza tego typu bajery, myślę ze gdyby feniks trochę mniej wystawał było by lepiej, ale to już tylko moje widzimisię ma temat pomysłu ;] technicznie i kolorystycznie baja, gratz ;]
http://www.unlimitedcolours.com.pl/
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
No dobrze - wszyscy słodzą, to żeby urozmaicić...
W nmm za małe kontrasty, zwłaszcza na łbie konia no i zbroi jeźdźca. Ładnie natomiast wygląda na kropierzu i innych małych elementach, oraz na ostrzu włóczni. Rozjaśnienia na czerwonych elementach miejscami są mało staranne - widać to zwłaszcza na drugim zdjęciu. Plus za sztandar, choć sama płachta wygląda na ciut za grubą
Ogólnie niezła praca, choć widać kilka niedoróbek. Oczywiście moim zdaniem.
pzd
W nmm za małe kontrasty, zwłaszcza na łbie konia no i zbroi jeźdźca. Ładnie natomiast wygląda na kropierzu i innych małych elementach, oraz na ostrzu włóczni. Rozjaśnienia na czerwonych elementach miejscami są mało staranne - widać to zwłaszcza na drugim zdjęciu. Plus za sztandar, choć sama płachta wygląda na ciut za grubą
Ogólnie niezła praca, choć widać kilka niedoróbek. Oczywiście moim zdaniem.
pzd
Jak zwykle świetne...
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!