Nie znalazłem nigdzie pasującego tematu więc takowy stworzyłem.
Pytanie jest nastepujące. otórz jest sobie sztandar taki jak w tej wyprasce. No i chcę zeby był zniszczony podziurawiony itp. jak to zrobić żeby wyglądało to w miarę "na poziomie"?
Sztandary
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
polecam nóż modelarski...
Urzywać noża do masła możesz, ale do konwersji lepiej używać modelarskiego
Wiertarka to zdecydowanie dobry pomysł, fajnie byłoby mieć też dostęp do czegoś dremelopodobnego, bo możesz używać tego i jako wiertarki, i jako miliona innych rzeczy. Można by też dorobić poszarpane brzegi z GSa.
Wiertarka to zdecydowanie dobry pomysł, fajnie byłoby mieć też dostęp do czegoś dremelopodobnego, bo możesz używać tego i jako wiertarki, i jako miliona innych rzeczy. Można by też dorobić poszarpane brzegi z GSa.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
jak masz jakies stare i tepe ostrza od noza modelarskiego ktorych nie bedzie ci szkoda ... podgrzewasz nad jakims zrodlem ciepla (swieczka , palnik gazowy ) ... wtedy bedzie ci wchodzic w plastik jak w maslo ... oczywiscie trzeba pozniej usunac nadtopiony plastik na brzegach juz ostrym ostrzem
- pio_eustachy
- Wałkarz
Muszę sobie skołować taki znaczek co ma Bless - "Piszę poprawnie po polsku"Fingor pisze:Urzywać noża do masła możesz, ale do konwersji lepiej używać modelarskiego
(...)
A tak na temat: przychylam się do pomysłu Treevilla - nagrzać też można zwykły biurowy spinacz (uwaga na palce ) i nim "wypalać" dziurki. Efekt spoko, ale rób ich z umiarem, bo wyjdzie nienaturalnie.
Szaman pisze:w morde tez wolalbym dostac piescia niz kijem...Bonczek pisze:Ale nie możesz zaprzeczyć, że wolałbyś grać czymś takim niż kawałkiem kartki lub kartoflem?
Możesz także xrobić łaty, np. z GS.