Karlee pisze:Proponuje tylko znieść zapisek z BP, że dwóch magów DE generuje dodatkową kość, bo się nijak teraz nie da wsadzić dwóch magiczek
Ziemko pisze:Karlee - racja, dzieki za uwage , btw. zapraszamy.
Karlee pisze:Proponuje tylko znieść zapisek z BP, że dwóch magów DE generuje dodatkową kość, bo się nijak teraz nie da wsadzić dwóch magiczek
Ziemko pisze:Karlee - racja, dzieki za uwage , btw. zapraszamy.
Duży, no teoretycznie o to chodzi właśnie, żeby było porównywalnie u wszystkich.. z całym tym patchowaniem i balansowaniembigpasiak pisze:jak myslisz czemu obcielismy dla DE z 7 do 6?
zeby mialy taka sama magie jak reszta?
chyba niebardzo.
jak bedzie okazja to jeszcze to moze zmienimy...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
trueRobson pisze:darki mają słabszą magie i dobrze, skoro całą resztę na te punkty mają lepszą od innych
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Szczególnie, że magiczki DE mogą spokojnie rzucać czary z 4 kości, na co nie mogą pozwolić sobie żadni inni czarodzieje na te punkty.Furion pisze:IMHO Dark Elfy na te punkty i z takimi ograniczeniami magii daleko odstają od innych armii.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
2d6 z S5 z 4 kości + jakieś gówno do rzucenia kontra 2 lvlowa czarka z dod. czarem kulająca na fire/metal/death/shadow/dark + 1 lvlowa na shadow/fire + bound spell na assassynie.Robson pisze:chodzi o przycięcie do 6pd.
No i sa armie które więcej wycisną z magii, więc nie przesadzaj, chociazby twoje "słabe" skaveny