![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
EDIT: Jeszcze jedno zapytanie (już czysto zasadowo-rozkminowe
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: Afro
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
czy o czyms nie wiem?;pWaldi pisze:Właśnie się zastanawiam czy szarża Żelazobrzuchów by nie wystarczyła mają S6 a przy szarży S7...
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
RabinOfChaos pisze:Takie zapytanie mam:
Wzięło mnie na granie w Battla. Poczytałem wszystkie chyba army booki, obczaiłem fluff i wyszło mi, że jako swoją pierwszą armię wybiorę Ogry. Miałem zamiar kupić sobie kilka pudełek Bullsów i troszkę metali, żeby w miarę szybko poszło, jednak już na samym początku natrafiłem na schody. W jednym z wrocławskich sklepów powiedziano mi, że nie ma sensu inwestować pieniędzy w tą armię, gdyż nowego army booka nie będzie, w najbliższym czasie GW Ogry zlikwiduje, a na ich miejsce wejdą Chaos Dwarfy. Troszkę mnie to podłamało, gdyż żadna inna armia mnie tak nie kręci fluffowo jak grubaski. Prawda li to, że Ogry zostaną zlikwidowane, czy też było to tylko głupie gadanie niedoinformowanego sprzedawcy?