Rusza nowa liga Cytadeli

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

Zablokowany
Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Re: Rusza nowa liga Cytadeli

Post autor: Kielon »

anizmozje dla O&G z BP czy standardowe, czy limited działa?
Limited
Czy są jakieś bonusy dla orków, czy dopuszczono Indy GT.
Limited, a więc nie ma bonusu dla orków, chd według Reveninga.
Obrazek

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Cytadela sucks
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

a to ciekawe co mówisz :) zasiedziałeś się już u Dominika dość długo widać ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

nie poprostu dwa tygodnie temu byłem w cytadeli, miałem nadziej że chociaż liga będzie ciekawa.

ytsunkai
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: ytsunkai »

likaon :
nie poprostu dwa tygodnie temu byłem w cytadeli, miałem nadziej że chociaż liga będzie ciekawa
A konkretnie to o co ci chodzi?
Liga to liga, warunki takie a nie inne, jak zagrasz to Twoja sprawa. Nie chcesz nie graj.
A o ciekawości nie decyduje raczej to czy Twoje nocne gobliny będą dopuszczone do ligi.

Pozdrawiam.

PS. Gram O&G, a postaram się być.

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

nie bądź taki skromny twoje orki jakieś gięte są jasiuu o tym coś wie ^^

ytsunkai

Post autor: ytsunkai »

te, ty sie lepiej zapisz na kurs szybkiego rzucania kostkami :)))

E: i poprawnego, bo o to bardziej idzie

:^o

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

Mnie tez poprosze dopisac. Zaraz wysle rospe.
Usmiejesz sie Kielon jak ja zobaczysz :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

likaon pisze:Cytadela sucks
To jest tak żenujące, że nawet nie będe sobie z Ciebie robił żartów. Sam się karcisz niemiłosiernie.

PZDR600

Kielonidas, dopisz mnie. Rozpiskę opublikowałem 2 strony wcześniej :twisted:

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Przepraszam nie powinienem pisać tego posta, miałem nadzieję że nie bedzie kolejna sklepowa liga w której pierwsze trzy miejsca do demony lub de. Nie wiem jakieś śmieszne ograniczenie tych dwóch ostatnich, albo granie na jakieś śmieszne misje. Przydało by się jakieś ciekawe uzupełnienie.

PS.
Nocne gobliny wymagają jeszcze paru zmian(głównie w fluffie) więc nie pcham się z nimi wszędzie(no prawie). Cytadelan o to nie pytałem, bo wiedziałem ci goście z góry by się nie zgodzili.

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

likaon pisze:Przepraszam nie powinienem pisać tego posta, miałem nadzieję że nie bedzie kolejna sklepowa liga w której pierwsze trzy miejsca do demony lub de. Nie wiem jakieś śmieszne ograniczenie tych dwóch ostatnich, albo granie na jakieś śmieszne misje. Przydało by się jakieś ciekawe uzupełnienie.
Stary, masz pare opcji: graj demonami lub de, naucz się grać porządnie jakąś armią albo graj na śmieszne ograniczenia, w śmieszne misje i ze śmiesznymi kolegami. A tak generalnie to radzę żebyś się ogarnął i pogodził z tym, że jedne armie są lepsze, a inne gorsze bo i tak nic z tym nie zrobisz. Mądrzejsi od Ciebie kminili jak rozwiązać ten problem i zrobili co uważali za słuszne. Są dobrymi graczami więc ufam, że odwalili dobrą robotę.
likaon pisze:PS.
Nocne gobliny wymagają jeszcze paru zmian(głównie w fluffie) więc nie pcham się z nimi wszędzie(no prawie). Cytadelan o to nie pytałem, bo wiedziałem ci goście z góry by się nie zgodzili.
Nie wiem czy zmiany w flufie sprawią, że ludzie pozwolą Ci na granie autorskim army bookiem. "Cytadelanie" się na to nie zgodzą, bo jeszcze ich nie odmużdżyło do końca. Pomyśl ile jest wątpliwości i rozkmin nad dopuszczeniem autorskiego army booka do ChD, armii która nie ma swojej książki, a wiele osób na nią czeka. Zadaj sobie teraz pytanie kto normalny dopuści autorskiego army booka do nocnych goblinów, napisanego przez kolesia, którego nikt nie zna? Odpowiedź może być bolesna, ale to prawda stary. Pogódź się z nią i nie pisz więcej pierdół na forum.

Awatar użytkownika
PIOTROSLAV

Post autor: PIOTROSLAV »

Kubcio pisze:
Stary, masz pare opcji: graj demonami lub de, naucz się grać porządnie jakąś armią albo graj na śmieszne ograniczenia, w śmieszne misje i ze śmiesznymi kolegami. A tak generalnie to radzę żebyś się ogarnął i pogodził z tym, że jedne armie są lepsze, a inne gorsze bo i tak nic z tym nie zrobisz. Mądrzejsi od Ciebie kminili jak rozwiązać ten problem i zrobili co uważali za słuszne. Są dobrymi graczami więc ufam, że odwalili dobrą robotę.
To z czego drwisz powinno być właśnie drogą w którą należy rozwijać gry hobbystyczne. bo spinanie się przed każdym turniejem, granie ciągle tym samym (bo to jest najoptymalniejsze), czy ostatecznie 'gnojenie' graczy którzy sobie urozmaicają rozgrywki ograniczeniami i misjami to nie jest to co powinno sie kojarzyć z rozrywką

nie mniej jednak nikt nikogo do gry na tych czy na innych zasadach nie zmusza

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

ale namolne gledzenie w kolko o tym samym potrafi wkurzyc nawet spokojnego czlowieka.
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

I tak ligę wygrają Danonki, Vucety albo Delfy i pogodzą wszystkich... Liga jest tylko po to coby nasi PG nabili sobie punkcików... Gdyby ktokolwiek chciał mi sprzedać maruderów klimatycznym WoChem bym wystartował a tak tylko Lizaki zostają...

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Post autor: Arathorn »

Kiedyś to nie DElfy gnoiły, tylko je się gnoiło...
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

swietny, nic nie wnoszacy post =D>
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Horror
Mudżahedin

Post autor: Horror »

gra sie chyba po to zeby sie dobrze bawic a nie zeby tylko wygrywac ale to jest tylko moje zdanie :) a jezeli ktos chce tylko wygrywac to niech zbira taka armie ktora sie wygrywa a nie taka ktora ma fajny klimat :)

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Dobra koniec OT.
Nie ma żadnego przymusu uczestniczenia w ligach, żadnych.
Nie ma również przymusu grania w WFB.
Zasady są w miarę klarowne i są znane wcześniej, aby każdy mógł się zdecydować czy chce wziać udział w zabawie czy nie.
Dlatego też albo zapraszam i oczekuję na rozpiskę albo żegnam się i liczę na udział następnym razem.
Co do wojen sklepów nie będę się wypowiadał, nie wiem jaka jest sytuacja i szczerze nieobchodzi mnie to. Tu chodzi o pobawienie się ludkami, a nie ukazywanie że nasz sklepik jest lepszy od ichniego.
Natomiast co do ssania Cytadeli, to niestety nie miałem okazji zaczerpnąć tej przyjemności ani z ust Falka, ani ze Stefana. :(
Obrazek

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

sproboj u mortimera :mrgreen:

sorry za OT
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator