Limitedanizmozje dla O&G z BP czy standardowe, czy limited działa?
Limited, a więc nie ma bonusu dla orków, chd według Reveninga.Czy są jakieś bonusy dla orków, czy dopuszczono Indy GT.
Limitedanizmozje dla O&G z BP czy standardowe, czy limited działa?
Limited, a więc nie ma bonusu dla orków, chd według Reveninga.Czy są jakieś bonusy dla orków, czy dopuszczono Indy GT.
A konkretnie to o co ci chodzi?likaon :
nie poprostu dwa tygodnie temu byłem w cytadeli, miałem nadziej że chociaż liga będzie ciekawa
Stary, masz pare opcji: graj demonami lub de, naucz się grać porządnie jakąś armią albo graj na śmieszne ograniczenia, w śmieszne misje i ze śmiesznymi kolegami. A tak generalnie to radzę żebyś się ogarnął i pogodził z tym, że jedne armie są lepsze, a inne gorsze bo i tak nic z tym nie zrobisz. Mądrzejsi od Ciebie kminili jak rozwiązać ten problem i zrobili co uważali za słuszne. Są dobrymi graczami więc ufam, że odwalili dobrą robotę.likaon pisze:Przepraszam nie powinienem pisać tego posta, miałem nadzieję że nie bedzie kolejna sklepowa liga w której pierwsze trzy miejsca do demony lub de. Nie wiem jakieś śmieszne ograniczenie tych dwóch ostatnich, albo granie na jakieś śmieszne misje. Przydało by się jakieś ciekawe uzupełnienie.
Nie wiem czy zmiany w flufie sprawią, że ludzie pozwolą Ci na granie autorskim army bookiem. "Cytadelanie" się na to nie zgodzą, bo jeszcze ich nie odmużdżyło do końca. Pomyśl ile jest wątpliwości i rozkmin nad dopuszczeniem autorskiego army booka do ChD, armii która nie ma swojej książki, a wiele osób na nią czeka. Zadaj sobie teraz pytanie kto normalny dopuści autorskiego army booka do nocnych goblinów, napisanego przez kolesia, którego nikt nie zna? Odpowiedź może być bolesna, ale to prawda stary. Pogódź się z nią i nie pisz więcej pierdół na forum.likaon pisze:PS.
Nocne gobliny wymagają jeszcze paru zmian(głównie w fluffie) więc nie pcham się z nimi wszędzie(no prawie). Cytadelan o to nie pytałem, bo wiedziałem ci goście z góry by się nie zgodzili.
To z czego drwisz powinno być właśnie drogą w którą należy rozwijać gry hobbystyczne. bo spinanie się przed każdym turniejem, granie ciągle tym samym (bo to jest najoptymalniejsze), czy ostatecznie 'gnojenie' graczy którzy sobie urozmaicają rozgrywki ograniczeniami i misjami to nie jest to co powinno sie kojarzyć z rozrywkąKubcio pisze:
Stary, masz pare opcji: graj demonami lub de, naucz się grać porządnie jakąś armią albo graj na śmieszne ograniczenia, w śmieszne misje i ze śmiesznymi kolegami. A tak generalnie to radzę żebyś się ogarnął i pogodził z tym, że jedne armie są lepsze, a inne gorsze bo i tak nic z tym nie zrobisz. Mądrzejsi od Ciebie kminili jak rozwiązać ten problem i zrobili co uważali za słuszne. Są dobrymi graczami więc ufam, że odwalili dobrą robotę.