Galeria Pączka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galeria Pączka
Witam
Maluje od ok. poltora roku. Wiec rewelacji nie ma ale cóż ..
Na pierwszy ogień idzie Katapa do mojej własnej armii którą chyba i tak bede niedlugo sprzedawał ,bez obsługi narazie :
Wrajty do armii brata (konwersja nie moja)
Ghoul'e- Na szybko
I konik którego skonczyłem wczoraj, też do VC tylko ze modele Chaośnickie
Licze na rady i konstruktywną krytyke
Maluje od ok. poltora roku. Wiec rewelacji nie ma ale cóż ..
Na pierwszy ogień idzie Katapa do mojej własnej armii którą chyba i tak bede niedlugo sprzedawał ,bez obsługi narazie :
Wrajty do armii brata (konwersja nie moja)
Ghoul'e- Na szybko
I konik którego skonczyłem wczoraj, też do VC tylko ze modele Chaośnickie
Licze na rady i konstruktywną krytyke
calosc bardzo srednia ale katapulta sie dosc powaznie wyruznia na plus
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Katapka...fajna naprawde fajna...ciekawa kolorystyk i dosć ładnie pomalaowana...
Gule...hmmmm...cholernie zajebisty kolor maja...naprawde...kolorek maja wypas...musza sie fajnie na blacie prezentować...bardzo mi sie podobaja...
Reszte przemilczę...
Gule...hmmmm...cholernie zajebisty kolor maja...naprawde...kolorek maja wypas...musza sie fajnie na blacie prezentować...bardzo mi sie podobaja...
Reszte przemilczę...
WIP Licha który sie szykuje na pmotm (mam nadzieje, że takowy sie odbędzie...) Początkowe zamierzenie było takie, ze liche zapada się w ruchomych piaskach.Duuzo rzeczy jeszcze do poprawki, licha chce sprzedaz bo pozbywam sie powoli armii. Licze na konstruktywne porady, co dalej począć.
Fajna klopa !.
Cienkie warstwy i mieszanie kolorami (tworzenie palety tzw. pośredniej) lub mieszanie farb na ludku to klucz do mało lub niewidocznych przejść .Rasti pisze:Kurcze, jak wy robicie te przejścia między kolorami
świetne figsy.
wrajt ma fajną sukienkę, a na katapie można by podrasować ogień i zrobić coś z 'oczami'. takie po całości błękitne dziury do mnie nie przemawiają.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.