Great Standard of Sundering
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Great Standard of Sundering
Czy ten sztandar działa na skavenów? Nigdzie w ab nie znalazłem słowa "lore", tylko "skaven spells of rhuin/plague".
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
-
- Masakrator
Lore to "Spells of..".
No litości Panowie, aż tak rawować nam nie wypada;/
No litości Panowie, aż tak rawować nam nie wypada;/
A czy działa na invocację vampirów( czy jak się tam nie nazywa 0 z VC)? 

trueŻaba pisze:P.S. aczkolwiek smok jest niewątpliwie absolutnym samcem alfa i przywódcą stada bez niego ani rusz...
Bestialski_Brokuł pisze:(...)potem się okaże(...) Shadowblade to nie asasyn tylko nazwa firmy od mokrej roboty, która ostatnio przeprowadziła szeroką rekrutację
A 13. nie jest w Rhuin? Bo z tego co wiem to tylko lord, ktory wybral Rhuin moze to rzucac. Trudno, bedzie na 27+ xDMorrok pisze:To od razu pytanko
na 100% musi wybierac, ktorego lore'a skavenskiego upieprza (rhuin albo plagi), ale czy działa na 13-tkę? ;>
co do 13-tki ze skaveńskiego lore-a to sądzę, że działa, ale rozumiem, że na PoD ( czar 0 z dark magic ) nie działa?
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
dokładnie tak samo jak 25+Lidder pisze:A 13. nie jest w Rhuin? Bo z tego co wiem to tylko lord, ktory wybral Rhuin moze to rzucac. Trudno, bedzie na 27+ xDMorrok pisze:To od razu pytanko
na 100% musi wybierac, ktorego lore'a skavenskiego upieprza (rhuin albo plagi), ale czy działa na 13-tkę? ;>
mozna to rzucic nawet na 2 kostkach-szansa jak 1:36

Czyli może ktoś mi udowodnić, że spells of Plague/Ruin to lore magii? I to samo tyczy się innych armii- nie ma np lore of dark ani lore of high, jest dark magic i high magic :Ekanister pisze:"Skaven spells" to lore, bo...?
(rawowanie jest fajne)
jeśli chodzi o dark elfy to mylisz się, bo w podręczniku nad listą czarów są bycze litery "THE LORE OF DARK MAGIC"...
co do pozostałych to jeżeli nie ma w podręczniku słowa lore to mimo, że prawie wszyscy zgadzają się, że to lore, to chyba dobrze by było to uściślić żeby czepialscy gracze skavenów nie mieli podstaw do wszczynania kłótni na turniejach...

co do pozostałych to jeżeli nie ma w podręczniku słowa lore to mimo, że prawie wszyscy zgadzają się, że to lore, to chyba dobrze by było to uściślić żeby czepialscy gracze skavenów nie mieli podstaw do wszczynania kłótni na turniejach...

Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Nikt na forum Ci nie udowodni, że to lore, bo nie ma takiego zapisu w booku. Moim zdaniem powinieneś skontaktować się z lekarzem specjalistą.
...niedługo jak się trafi literówka w jakimś nowym Ab i napiszą Whammer Fantasy Battle będziemy uściślać, że to ten sam system i ta armia korzysta z tego samego RB...
A co do 13 i "0" z innych lore'ów to działa czy nie?
...niedługo jak się trafi literówka w jakimś nowym Ab i napiszą Whammer Fantasy Battle będziemy uściślać, że to ten sam system i ta armia korzysta z tego samego RB...
A co do 13 i "0" z innych lore'ów to działa czy nie?
Naród polski jest wspaniały! Tylko ludzie kur...
rawowaie w stylu dzwon nie moze wejsc do oddzialow bo jest unbreakable? chyba nie jest fajne...kanister pisze: (rawowanie jest fajne)
na drain magic dziala.Na czary 0, ktore mozesz wziac niezaleznie od lore'a juz nieA co do 13 i "0" z innych lore'ów to działa czy nie?
hmm? Moze cos mieszam, ale FAQ do demonow, ostatnie zapytanie chyba jednak mowi, ze na drain magic sztandar nie dziala. (chyba ze HE maja jakas inna dispell magic, ktorej teraz nie pamietam)Shino pisze:na drain magic dziala.Na czary 0, ktore mozesz wziac niezaleznie od lore'a juz nieA co do 13 i "0" z innych lore'ów to działa czy nie?
.:prawdziwy mężczyzna nie je miodu tylko żuje pszczoły:.
ok dobra dobra nie musicie tak po mnie jeździć :E podczas gry bym się do takich rzeczy nie przyczepiał, tylko sobie trolluję na forum :E już nie będę.
i Ataman ma rację, w faq jest wyraźnie napisane ze na drain magic nie działa.
i Ataman ma rację, w faq jest wyraźnie napisane ze na drain magic nie działa.
racja. Zasugerowalem sie faktem, ze he maja drain magic tylko jesli wybiora high magicataman pisze:hmm? Moze cos mieszam, ale FAQ do demonow, ostatnie zapytanie chyba jednak mowi, ze na drain magic sztandar nie dziala. (chyba ze HE maja jakas inna dispell magic, ktorej teraz nie pamietam)Shino pisze:na drain magic dziala.Na czary 0, ktore mozesz wziac niezaleznie od lore'a juz nieA co do 13 i "0" z innych lore'ów to działa czy nie?