Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Szybkie pytania
no u mnie jest pól słoiczka 

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ja kupiłem cały zestaw i wszystkie były pełne 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Zastanawiałem sie po prostu czy tyle nalewają czy starą ktoś w hooya załadował
aż się zdziwiłem bo kupowała w faberze 

Jeszcze odnośnie tego jak gw dba o swoich klientów to strasznie zdenerwował mnie box z bloodcrusher-em...
Części takie jak na pudełku, ale ilość metalowych drucików i klocków, które trzeba odciąć i/lub opiłować poraża... Tak samo było z hydrą
Części takie jak na pudełku, ale ilość metalowych drucików i klocków, które trzeba odciąć i/lub opiłować poraża... Tak samo było z hydrą

Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Ja w pudełku 5x Black Gaurd z CG miałem normalnie 2 szeregowych i chorążego I DWUCH DOWUDCÓW ALE TYLKO DO JEDNEGO HALABARDE Z RĘKAMI A BRAKOWAŁO MUZYKA 

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
To się temat zmienił na narzekający 
Ja w pudełku Witch Hunter do Mordheim nie miałem 2 z 8 figurek

Ja w pudełku Witch Hunter do Mordheim nie miałem 2 z 8 figurek

7 to trochę mało7 farbek, proszę poradźcie jakie kolory kupić.

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Nie. W każdym razie nie powinien.Raphael pisze:czy DOT-3 rozpuszcza plastikowe figsy?
przy normalnych czasach -nie (sprawdzałem do 24h)
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!