Doch w Woch
Moderator: JarekK
Doch w Woch
Czy da się jakoś wepchnąć choć jeden odddział demonków do wochu.Bo tak bym chciał jakieś demony miec np. flamer .Co to za haos bez demonów!!!Ale taki potrzebuje argument żebym mógł grać z większością graczy.
Ostatnio zmieniony 26 gru 2009, o 17:46 przez Gorek, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Masakrator
1) Edytuj swojego posta i popraw błędy, bo cholery dostać można.
2) Masz Ab do Wochu? Jak nie, to załatw sobie. Jeśli masz, to poczytaj dokładnie.
EDIT. I następnym razem wklejaj swoje pytanie w odpowiednim dziale.
2) Masz Ab do Wochu? Jak nie, to załatw sobie. Jeśli masz, to poczytaj dokładnie.
EDIT. I następnym razem wklejaj swoje pytanie w odpowiednim dziale.
- dziekanotr
- Wodzirej
nie ma juz doch w armi woch podzilili to na 2 odrebne zupelnie armi, kazda na swoj book, nie da sie mieszac
Dobrze o tym wiem w 5 edycji byli ostatni raz razem.Ale mi chodzi o to czy jakoś chociaż jeden regiment by się dało wcisnąc,koledzy się zgadzają ciekawe tylko czy w sklepie będą się godzili często grywam.Bo na turnieje na pewno niedziekanotr pisze:nie ma juz doch w armi woch podzilili to na 2 odrebne zupelnie armi, kazda na swoj book, nie da sie mieszac
Moim zdaniem GW głupio zrobili że ich rozdzielili.W końcu chaos to chaos.
-
- Masakrator
To, że Gw wywaliło Demony i łoriorów do osobnych booków to akurat oczywisty skok po kasę.
Szkoda, że cierpi na tym fluff....
Szkoda, że cierpi na tym fluff....
-
- Masakrator
Demony i Woch oddzielnie to jak matka, której wyrwali dziecko z rąk!
Koniec offtopu z mojej strony:)
Koniec offtopu z mojej strony:)
-
- Masakrator
Ba!
Najlepiej znajdźmy jakaś ofiarę losu, przywiążmy do drzewa i spalmy przed siedzibą GW.
Odkładając żarty na bok, niestety jedyne co nam pozostaje to okazyjna gra 6tą edycją Chaosu(Hordy, eh...stare dobre czasy).
Wszak bawić się modyfikowanie zasad zawsze można...ale jak to wychodzi...
Marzy mi się opcja taka jak w 6tej- Generał i mieszanie armii....może tylko nawet WoCh i Doch...ale jaki klimat....
Najlepiej znajdźmy jakaś ofiarę losu, przywiążmy do drzewa i spalmy przed siedzibą GW.
Odkładając żarty na bok, niestety jedyne co nam pozostaje to okazyjna gra 6tą edycją Chaosu(Hordy, eh...stare dobre czasy).
Wszak bawić się modyfikowanie zasad zawsze można...ale jak to wychodzi...
Marzy mi się opcja taka jak w 6tej- Generał i mieszanie armii....może tylko nawet WoCh i Doch...ale jaki klimat....
-
- Masakrator
A kto by nie chciał Furii....w sumie, jeśli gracze Woch będą na wyginięciu tak jak ogrowi/orkowi/dow'owi, można by pokombinować nad tym....ale narazie jeszcze znam paru.
-
- Masakrator
Taaa...ale pomyśleć! To tak POWINNO wyglądać. Chaos to anarchiczne zbiorowisko fanatyków, demonów i innych poj*banych indywiduów a nie sztucznie podzielona armia...na dwie mniejsze - jedną przepakowaną, drugą prawie niegrywalną..
-
- Masakrator
Gw ma graczy głęboko w dupie, to akurat wiemy od dawna.
Ale w momencie, gdy zaczynają zmieniać Fluff, by pasował do ich polityki wyciągania kasy, coś tu zaczyna śmierdzieć i nie jest to moja armia Skavenów..
Ale w momencie, gdy zaczynają zmieniać Fluff, by pasował do ich polityki wyciągania kasy, coś tu zaczyna śmierdzieć i nie jest to moja armia Skavenów..