grejt słord
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
grejt słord
malowanie skończone już jakiś czas temu ale teraz dopiero fotki zrobiłem
model tak na średnio szybko malowany
do zrobienia podstawka. I tu się zastanawiam jaką dać. Jakieś pomysły??
jak widać zdjęcia mają dużego bardzo zooma więc wszystkie niedociągnięcia są potęgowane
model tak na średnio szybko malowany
do zrobienia podstawka. I tu się zastanawiam jaką dać. Jakieś pomysły??
jak widać zdjęcia mają dużego bardzo zooma więc wszystkie niedociągnięcia są potęgowane
niedociagniec nie widze, ale ogolnie to srednio mi sie podoba... ze wzgledu na kolorystyke, no i biedny sztandar ale malowanie jako malowanie jak zawsze swietne...
no moze "biedny" to zle slowo ale jakos mi nie podchodzi... tyl jest bardzo fajny a przod wogole do mnie nie przemawia mimo tego ze freehand ladny
no moze "biedny" to zle slowo ale jakos mi nie podchodzi... tyl jest bardzo fajny a przod wogole do mnie nie przemawia mimo tego ze freehand ladny
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Figurka bardzo fajna W prawdzie jak na Twoje możliwości można by się kilku drobiazgów czepić ale nie ma po co. Naprawdę dobra robota
Szczególnie podoba mi się toporek oraz wykonanie sztandaru (sam wzór też fajny chociaż ten orzełek mógłby być nieco większy i bardziej dumny, bo teraz to troche jak gołąb rozpłaszczony na szybie )
Szczególnie podoba mi się toporek oraz wykonanie sztandaru (sam wzór też fajny chociaż ten orzełek mógłby być nieco większy i bardziej dumny, bo teraz to troche jak gołąb rozpłaszczony na szybie )
To ja może po prostu zamknę się w jakiejś szafeczce i wraz ze swoją zazdrością spróbuję dojść do siebie...
Genialne! Jak zrobiłeś te metaliki?
Genialne! Jak zrobiłeś te metaliki?
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Dla mnie malowanie bajka. Sztandar jest naprawde niesamowity, tym bardziej że to NMM. Ale wdzie tu małe ale. Ta głowa, nie pasuje jest z byt mało hmm szczegółów jak na twoje malowanie. Myślę że spokojnie mogleś lepszą wybrać. No ale to kwestia gustu.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Technicznie jest bardzo dobrze
Za to kolorystyka mi się nie podoba, za bardzo cukierowa jak dla mnie. No i nie jestem fanem NMM. IMO 'zwykłe' metaliki wyglądałyby dużo lepiej.
A co do podstawki to postaw go na bruku, a pomiędzy brukiem ze dwie kępki trawy.
Za to kolorystyka mi się nie podoba, za bardzo cukierowa jak dla mnie. No i nie jestem fanem NMM. IMO 'zwykłe' metaliki wyglądałyby dużo lepiej.
A co do podstawki to postaw go na bruku, a pomiędzy brukiem ze dwie kępki trawy.
nie wiem czemu Wam się nie podoba malowanie, w końcu Carroburgscy(?) Greatswordzi są ubrani na czerwono jak mówi historia:) mi tam się podoba, choć twarz wydaje się jakoś niedoczyszczona z nadlewek, choć mogę się mylić, ale jakoś tak wygląda na tym zbliżeniu ta prawa żuchwa:)
szkoda że to plastik, na metalu mógłbyś więcej poszaleć;]
na banerku przy tej skali detalu brakuje 3D na zieleni przy dużych liściach, w przeciwieństwie do reszty wyglądają na płaskie. taki detal z którym się sam kiedyś zetknąłem na bannerach;) poza tym freehand bardzo fajny, niestandardowy jak na battla:) czymś się wzorowałeś?
jak na greatsworda to bym mu chyba dał miecz zamiast siekiery i ciekawszą główkę, ta jest jakaś piracka:P
ale kawał dobrej roboty w każdym razie
ja bym go widział raczej na płaskiej podstawce, piaseczek machnięty na jakiś brąz+pare kamyczków drobnych + trawka statyczna, coś prostego z jakimś detalem typu wbita strzała, tarcza czy nieśmiertelna czaszeczka:D
na banerku przy tej skali detalu brakuje 3D na zieleni przy dużych liściach, w przeciwieństwie do reszty wyglądają na płaskie. taki detal z którym się sam kiedyś zetknąłem na bannerach;) poza tym freehand bardzo fajny, niestandardowy jak na battla:) czymś się wzorowałeś?
jak na greatsworda to bym mu chyba dał miecz zamiast siekiery i ciekawszą główkę, ta jest jakaś piracka:P
ale kawał dobrej roboty w każdym razie
ja bym go widział raczej na płaskiej podstawce, piaseczek machnięty na jakiś brąz+pare kamyczków drobnych + trawka statyczna, coś prostego z jakimś detalem typu wbita strzała, tarcza czy nieśmiertelna czaszeczka:D
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Malowanie się podoba, bo technicznie to bardzo wysoki poziom , którego sam pewnie nigdy nie osiągnę.Syrob pisze:nie wiem czemu Wam się nie podoba malowanie, w końcu Carroburgscy(?) Greatswordzi są ubrani na czerwono jak mówi historia:)
Nie podoba mi się kolorystyka, a raczej użyte odcienie. Jak dla są zbyt pastelowe, zbyt cukierkowe.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Też tak sądzę. Jak dla mnie kolor jest idealny do takiego żołdaka.
Całość ogólnie fajna. Podobają mi się spodnie i obraz na sztandarze. To oczywiście szczególnie bo cała reszta też jest świetna.
Całość ogólnie fajna. Podobają mi się spodnie i obraz na sztandarze. To oczywiście szczególnie bo cała reszta też jest świetna.
My Niebiescy jesteśmy jak orkowie tyle, że przed walką zamiast "WaaAaGhhhH" krzyczymy "RuuuuUuuch!"
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
-
- Powergamer Rozpiskowy
Łał figurka bardzo mi się podoba szkoda że tak nie maluję.
a mi się właśnie kolorystyka podoba,ładniejszego nie znalazłem na cmonie znakomite dzieło...ile czasu to cudeńko ci zabrało?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: