Pytania i Porady
Moderator: Kołata
Pytania i Porady
Nie ma takiego topiku, a nie wszystkie pytania mieszczą się w dziale zasad lub są na tyle obszerne by zakładać nowy topic. Najwyżej ten temat umrze śmiercią naturalną.
Z kolegami urządzamy sobie turniej w formacie kohortexu (KOHORTEX ). Moimi przeciwnikami będą: WE, VC, Skaveni, HE, Imperium, być może WoCH, DE.
Potrzebuję antymagii i magicznych ataków. Do mojej ropzy najbardziej pasują dwa złożenia herosów:
1.
BOBB (dzik,ha,sh,Martog,Effigy),
BOBB (BsB,dzik,ha,SpiritTotem),
NGSham (2xgrzyb,Nibla's),
NG może wyrobić nawet dzięki grzybkom za dwóch szamków, totem daje pokrycie magii wroga (mam 2x30NG fullwypas owiec),
2.
BOBB (BSB,ha,ironback,SoM,Zorga),
OSham (2xDS)
Tutaj mam więcej pewnych magic ataków, szamek przy farcie ma 2 spelena 2 kościach.
Bardziej przychylam się do wersji 1., ale chciałbym usłyszeć waszą opinię.
Edit: Sprawdzałem czy moge swobodnie zmienic tytuł.
Z kolegami urządzamy sobie turniej w formacie kohortexu (KOHORTEX ). Moimi przeciwnikami będą: WE, VC, Skaveni, HE, Imperium, być może WoCH, DE.
Potrzebuję antymagii i magicznych ataków. Do mojej ropzy najbardziej pasują dwa złożenia herosów:
1.
BOBB (BsB,dzik,ha,SpiritTotem),
NGSham (2xgrzyb,Nibla's),
NG może wyrobić nawet dzięki grzybkom za dwóch szamków, totem daje pokrycie magii wroga (mam 2x30NG fullwypas owiec),
2.
BOBB (BSB,ha,ironback,SoM,Zorga),
OSham (2xDS)
Tutaj mam więcej pewnych magic ataków, szamek przy farcie ma 2 spelena 2 kościach.
Bardziej przychylam się do wersji 1., ale chciałbym usłyszeć waszą opinię.
Edit: Sprawdzałem czy moge swobodnie zmienic tytuł.
Ostatnio zmieniony 15 gru 2009, o 22:27 przez Szemkel, łącznie zmieniany 3 razy.
temat troche mylacy.
zalezy jak masz rozlozone reszte armii- kwestia dawania Ld itd.
dla przykladu: zestaw z goblinami:
BOBB general,ench.sh,martog,itti ring,swiniak,ha (martoga mozna zamienic na SoM+collar) albo dac itti ring ktoremus z szamanow
Orcas 2lvl (DS,PS)
NG 2lvl (2xgrzyb,DS)
2x fast,2x 30NG z full wypasem,4 chukki,klopa,doom diver,snotlingi,+savage/boyz.
zalezy jak masz rozlozone reszte armii- kwestia dawania Ld itd.
dla przykladu: zestaw z goblinami:
BOBB general,ench.sh,martog,itti ring,swiniak,ha (martoga mozna zamienic na SoM+collar) albo dac itti ring ktoremus z szamanow
Orcas 2lvl (DS,PS)
NG 2lvl (2xgrzyb,DS)
2x fast,2x 30NG z full wypasem,4 chukki,klopa,doom diver,snotlingi,+savage/boyz.
Mój kolega gra O&G i mam pytanie.On umieszcza trola w odziale gobosów.Czy tak można ??
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
thx tera sytuacja się zmienia
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
-
- Wałkarz
Chciałbym się zapytać co tak właściwie robi jad. Moi spider ridersi mają taką umiejętność ale nie mam pojęcia co ona daje, nie mam jeszcze AB a chciałbym się szybko dowiedzieć.
http://www.demland.info/dem/
Potężna dawka całkiem sporych ilości psów naraz (to wcale nie reklama)
-
- Wałkarz
Hehe..Tego nie wiedziałem a mi się przyda... Mwahahaha!!
http://www.demland.info/dem/