Pomoc w wyborze Armii?

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Re: Pomoc w wyborze Armii?

Post autor: Eltharion »

Krasie..... ile to one m i krwi popsuły ??? :evil: :roll:
Nie wiem jak DoCh ale DE naprawde umią wetrzeć w ziemie :(
I wcale nie potrzebne jest kowadło choc jak czytalem jego zasady to miałem wrażenie że ktos przegiął :?
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Poczytaj AB demonów ;D

PS: Taki już oklepany żarcik :D

Awatar użytkownika
Gremli
Mudżahedin

Post autor: Gremli »

Kowadło nie jest przegięte. Jakby miało zasady jak engine, albo kocioł dla małychm a np 3+ dla dużych run to bym się może nawet zgodził.

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

mało że krasie nie mogą za bardzo powalczyć o wynik 20:0 to wklepać im 20:0 jest bardzo ciężko, Danony i Vampy mogą jeszcze to zrobić, inni już mają pod górkę; ja gram/kolekcjonuję Imperium niezmiennie od jakich 9 lat, przerwę miałem 1,5 roku, podczas której sprzedałem pierwszą armię Imperium, a jak wróciłem to znów do nich, więc to zależy od klimatu i tego czy się swoją armię uwielbia na dobre i złe, inni przerzucają się na coraz to nowe armie bardziej pakerne i gdzie tu przywiązanie i aspekt hobbystyczny :roll:

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

I wcale nie potrzebne jest kowadło choc jak czytalem jego zasady to miałem wrażenie że ktos przegiął :?
No litości, trzymajcie mnie, bo padnę.
Kraśni nie są pod żadnym względem przegięte.
To tylko bierna, defensywna i nudna jak flaki z olejem armia.
Ale nie przegięta!

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Jak krasnoludów nie lubię całym swym chaosyckim sercem, to jestem również daleki od stwierdzenia że ich armia jest w jakikolwiek sposób przegięta.
I żeby nie robić zbyt dużego offtopu również sie zastanawiam nad, trzecią już z kolei, armią. Ale możliwe że poczekam do 8 edycji, może coś nowego zaserwuje nam Genialny Wydawca. ;)
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Post autor: Arathorn »

Rasti pisze:Ja po prostu kupiłem DE "strzelając". Po prostu wybrałem ją, bo mnie uwiodła. Dopiero później się dowiedziałem, że tyle ludzi gra DE. Póki co gram z kumplami i niedługo pierwszy turniej lokalny. Mam nadzieję, że później jednak nie będę żałował wyboru ze względu na to, że moim przeciwnikiem będą DE i demony.
Jak bym słyszał samego siebie, tyle że mnie uwiodła mroczność :badgrin:
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Occ pisze:
No litości, trzymajcie mnie, bo padnę.
Kraśni nie są pod żadnym względem przegięte.
To tylko bierna, defensywna i nudna jak flaki z olejem armia.
Ale nie przegięta!
Ja tylko pisze jak cięzko moim DE z Krasnalami :cry:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Koz@a
Chuck Norris

Post autor: Koz@a »

Właśnie kończę składać moje De i powoli rozglądam się za nową armią :P . Podoba mi się Woch , ale chciałbym ich zrobić w klimacie wikingów- barbarzyńców :D . Np. zamiast juggera wilk od Canisa Wolfborna, zamiast piesków wilki od goblin wolf riders, forsakeni to berserkerzy z gołymi klatami:D, kawaleria i wojownicy dostaliby głowy bez hełmów, jakieś futra, albo głowy w hełmach z rogami(ale odsłonięta twarz). I do tego bitsy od space wolf:P pododawane tu i ówdzie ::P. Jak myślicie da radę??:P

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Post autor: Arathorn »

Powinno, jak ładnie to poskładasz :wink:
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Koz@a pisze:Właśnie kończę składać moje De i powoli rozglądam się za nową armią :P . Podoba mi się Woch , ale chciałbym ich zrobić w klimacie wikingów- barbarzyńców :D . Np. zamiast juggera wilk od Canisa Wolfborna, zamiast piesków wilki od goblin wolf riders, forsakeni to berserkerzy z gołymi klatami:D, kawaleria i wojownicy dostaliby głowy bez hełmów, jakieś futra, albo głowy w hełmach z rogami(ale odsłonięta twarz). I do tego bitsy od space wolf:P pododawane tu i ówdzie ::P. Jak myślicie da radę??:P
Jeśli już się uparłeś na Chaos (świetnie, świetnie, bo klimat tej armii jest jednym z najlepszych w WFB), to odpuść sobie forsakenów.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Koz@a
Chuck Norris

Post autor: Koz@a »

Ale forsakeni to tak dla klimatu mieliby być :D . I w ogóle ten woch to klimatyczny bym złożył(do wygrywania mam DE :D )

ODPOWIEDZ