Nie wiem jak DoCh ale DE naprawde umią wetrzeć w ziemie

I wcale nie potrzebne jest kowadło choc jak czytalem jego zasady to miałem wrażenie że ktos przegiął

No litości, trzymajcie mnie, bo padnę.Nie wiem jak DoCh ale DE naprawde umią wetrzeć w ziemie
I wcale nie potrzebne jest kowadło choc jak czytalem jego zasady to miałem wrażenie że ktos przegiął
Krasie..... ile to one m i krwi popsuły ???![]()
I wcale nie potrzebne jest kowadło choc jak czytalem jego zasady to miałem wrażenie że ktos przegiął![]()
Jak bym słyszał samego siebie, tyle że mnie uwiodła mrocznośćRasti pisze:Ja po prostu kupiłem DE "strzelając". Po prostu wybrałem ją, bo mnie uwiodła. Dopiero później się dowiedziałem, że tyle ludzi gra DE. Póki co gram z kumplami i niedługo pierwszy turniej lokalny. Mam nadzieję, że później jednak nie będę żałował wyboru ze względu na to, że moim przeciwnikiem będą DE i demony.
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286%
Ja tylko pisze jak cięzko moim DE z KrasnalamiOcc pisze:No litości, trzymajcie mnie, bo padnę.Nie wiem jak DoCh ale DE naprawde umią wetrzeć w ziemie
Krasie..... ile to one m i krwi popsuły ???![]()
I wcale nie potrzebne jest kowadło choc jak czytalem jego zasady to miałem wrażenie że ktos przegiął![]()
Kraśni nie są pod żadnym względem przegięte.
To tylko bierna, defensywna i nudna jak flaki z olejem armia.
Ale nie przegięta!
Jeśli już się uparłeś na Chaos (świetnie, świetnie, bo klimat tej armii jest jednym z najlepszych w WFB), to odpuść sobie forsakenów.Koz@a pisze:Właśnie kończę składać moje De i powoli rozglądam się za nową armią. Podoba mi się Woch , ale chciałbym ich zrobić w klimacie wikingów- barbarzyńców
. Np. zamiast juggera wilk od Canisa Wolfborna, zamiast piesków wilki od goblin wolf riders, forsakeni to berserkerzy z gołymi klatami:D, kawaleria i wojownicy dostaliby głowy bez hełmów, jakieś futra, albo głowy w hełmach z rogami(ale odsłonięta twarz). I do tego bitsy od space wolf:P pododawane tu i ówdzie ::P. Jak myślicie da radę??:P