kto powiedział że z magiczną szmatą już tego nie daje?
bo jeśli jest tak jak piszesz to we wszystkich bitwach w jakich brałem udział kogoś wałowałem
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
No i wydało się! Wy sobie poćwiczycie, a ja przyjadę pierwszy raz VC (po waszych namowach i bez sparingów) i będziecie mnie tłuc, baaardzo nieładniePiękny pisze: W sobote pierwszy sparing na 2,5k w moim wykonaniu![]()
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
HehAndrzej pisze: Ja tam od 2 lat proxuje DP SH i do tej pory nikt się nie czepiał, nawet na masterach
Piękny pisze:No gram z Imperium, ale rozpe chciałem miec uniwersalną
o Tych SH pomysle w sumie nie głupi pomysł
solider4 - Ty wiesz, że ja nie musze ćwiczyć zeby z Tobą wygrać![]()
Nic osobistego po prostu jestem lepszy
(dobro zawsze wygrywa ze złem ;])
P.
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Zgadzam się z Andrzejem. Gryf, mantikora, abyssal terror i inne monstery "mam T 5, W 4 i zero ochrony" to megaplewy, które w praktyce nie nadają się do niczego. Zbyt łatwo schodzą ze strzelania (a jako, że są large targetami, to wysyłają wyraźny sygnał - "zestrzel mnie, plz"), w walce wszyscy będą po tym bili (darmowy CR praktycznie), kosztują masę punktów, a nie pozwalają na samodzielne działanie (w przeciwieństwie do smoka, który poradzi sobie bez wsparcia). A Terror? Dziś się gra armiami, które mają w nosie psychologię. Hmm...Andrzej pisze:Zamysł rozpiski jak najbardziej w porządku, ale przeciwko armiom z dużą liczb strzelania(HE, DE, WE, krasie, Liz) będziesz miał przerąbane. Miękki gryf+mało liczne oddziały powoduje że będziesz strasznie szybko tracił pkt.