Jednak nie przylapany na walowaniu.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Tomek a co z tymi bolcami które co turę miały inne runy na sobie?
To jest jednak wałek.
To jest jednak wałek.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
prosze... nie udalo sie jedno oskarzenie, sprobujmy z innym? w zaistnialej sytuacji na prawde nie wypada...Reyki pisze:Tomek a co z tymi bolcami które co turę miały inne runy na sobie?
To jest jednak wałek.
"I fart in your general direction"
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Daj spokój.Reyki pisze:Tomek a co z tymi bolcami które co turę miały inne runy na sobie?
To jest jednak wałek.
Jak ktoś kto nie pamięta czyj kloc warriorów stoi na środku stołu, uwieczniony na zdjęciu, może dobrze pamiętać który z sześciu bolców miał jaką siłę.
Tomek jest po prostu zbyt roztargniony, by mógł być w sprawie tej partii wiarygodny.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
wielki błąd ale szacun dla Tomka, który sie przyznał i teraz żałuje, to nie zdarza się bardzo często w "IV RP"...
to pokazuje, że naprawde trzeba być pewny nie w 100% ale w 150% jak się zakałda taki temat...
Każdy wie jaki jest AS, jednakże ta dyskusja nie ma sensu...
to pokazuje, że naprawde trzeba być pewny nie w 100% ale w 150% jak się zakałda taki temat...
Każdy wie jaki jest AS, jednakże ta dyskusja nie ma sensu...
vszgadzam sie z tym, ze AS nie gra dla przyjemnosci grania, ale dla zwyciezania. a cel uswieca srodki. to przykre, tym bardziej, ze jest pracownikiem GW.
znaczy ze z powodu pomylki powinno sie calkiem odpuscic walkarzowi?prosze... nie udalo sie jedno oskarzenie, sprobujmy z innym? w zaistnialej sytuacji na prawde nie wypada...
czy masz jakies dowody? to przedstaw. jak nie, to skoncz.ysgarran pisze:vszgadzam sie z tym, ze AS nie gra dla przyjemnosci grania, ale dla zwyciezania. a cel uswieca srodki. to przykre, tym bardziej, ze jest pracownikiem GW.znaczy ze z powodu pomylki powinno sie calkiem odpuscic walkarzowi?prosze... nie udalo sie jedno oskarzenie, sprobujmy z innym? w zaistnialej sytuacji na prawde nie wypada...
moja pierwsza odpowiedz nie zaprzecza drugiej. co innego opinia, co innego dowody. caly temat nie zaistnial by, gdyby nie to zdjecie i komentarz do niego. co sie okazalo, wszyscy wiemy.
jesli na podstawie opinii chcesz krzyzowac, to miej swiadomosc, ze krzyzy bedzie wiecej. coraz wiecej.
"I fart in your general direction"
W tym wypadku, tak. Sprawa jest spalona. Kompromitacja oskarżycieli oznacza z reguły uniewinnienie oskarżonego w danej sprawie. Słyszałeś kiedyś o procesie O.J. Simpsona?ysgarran pisze:znaczy ze z powodu pomylki powinno sie calkiem odpuscic walkarzowi?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Szaman - zapewne koledze chodziło o to, że sporo osób pisało, iż AS znany jest z gry momentami nie fair. Nie będę pisał, że kłamie bo nie grałem z nim i nie wiem czy nagina zasady, czy oszukuje ale wiem co napisano w tym poście o ASie.Szaman pisze:czy masz jakies dowody? to przedstaw. jak nie, to skoncz.ysgarran pisze:vszgadzam sie z tym, ze AS nie gra dla przyjemnosci grania, ale dla zwyciezania. a cel uswieca srodki. to przykre, tym bardziej, ze jest pracownikiem GW.znaczy ze z powodu pomylki powinno sie calkiem odpuscic walkarzowi?prosze... nie udalo sie jedno oskarzenie, sprobujmy z innym? w zaistnialej sytuacji na prawde nie wypada...
moja pierwsza odpowiedz nie zaprzecza drugiej. co innego opinia, co innego dowody. caly temat nie zaistnial by, gdyby nie to zdjecie i komentarz do niego. co sie okazalo, wszyscy wiemy.
jesli na podstawie opinii chcesz krzyzowac, to miej swiadomosc, ze krzyzy bedzie wiecej. coraz wiecej.
Ten temat jest jak morze ilu z Was spotkało się z sytuacją, gdzie ktoś z Waszych znajomych podczas gry był hmmm jakby to ująć był oszukiwany lub przeciwnik wykorzystywał niewiedzę przeciwnika o jego armii ??
Oczywiście oszustów trzeba karać ale trzeba złapać kogoś na gorącym uczynku jak kantuje bo samo zdjęcia może nie wystarczyć ( tak jak teraz)
W lidze poza oszustami albo inaczej mówiąc osobami naginającymi zasady są też tzw ciśnieniowcy - z którymi gra się ciężko a rozegranie 6 tur to mistrzostwo świata.
Taki mały podział graczy w Battlu
1) Uczciwi gracze, z którymi gra dla nas to czysta przyjemność,
2) Gracze lekko naginający zasady,
3) Ciśnieniowcy - heh zapewne niejeden z nas miał okazję zagrać chociaż raz z taką osobą,
4) Kanciarze - nazwa mówi sama za siebie...
5) 3+4 Ciśnieniowiec + Kanciarz - boże tylko się zastrzelić...
Nikogo nie chcę urazić i nie twierdzę, że w lidze są osoby z miejsc 4-5 to tylko moja wizja
Co do Wałowania - najprostsze rozwiązanie to chyba kartki - dostajesz żółtą i wiesz, że kolejny wał to ban na Mastery itp turnieje. Każdy będzie świadom ryzyka i kary jaką poniesie za wałowanie.
Dobrze, że o AS nic nie pisałem udało powstrzymać się od opinii.
Pozdro All
-
- Kretozord
Kartki to IHMO dobry pomysł ale kolor powinien być tylko jeden:
czerwony
czerwony
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
W końcu ktoś poruszył temat, nawet nie umyślnie.Szaman pisze:czy masz jakies dowody? to przedstaw. jak nie, to skoncz.ysgarran pisze:vszgadzam sie z tym, ze AS nie gra dla przyjemnosci grania, ale dla zwyciezania. a cel uswieca srodki. to przykre, tym bardziej, ze jest pracownikiem GW.znaczy ze z powodu pomylki powinno sie calkiem odpuscic walkarzowi?prosze... nie udalo sie jedno oskarzenie, sprobujmy z innym? w zaistnialej sytuacji na prawde nie wypada...
Bo co, przydomek Największego Wałkarza IV RP dostał AS bo źli ludzie go nie lubią? Proszę, litości.
To, że ta sprawa okazała się nie wypałem , nie oznacza że cała sprawa jest zamknięta. Opinia była przedtem i nadal jest, osoba także. To trzeba rozwiązać póki sprawa jest gorąca.
Zanim ktoś mi wyskoczy z idiotycznym "a oszukał cię", ja zapytam "a czy prokurator musi być poszkodowany?".
Pozdrawiam
fanatyk ty sie pieklisz, a ja ci powiem ze jak dla mnie dyskusja nabrala takiego tempa bo byl idealny cel:
*z poza jakiegokolwiek srodowiska/klubu
*nikt go za bardzo nie lubi
*poza tym ze waluje, to poza tym umie grac
*jest pracownikiem GW
bo szyndler nie jest jedyna osoba, ktora waluje, za to jest chyba jedyna osoba, za ktora sie raczej nikt nie stawi i kazdy go z blotem zmiesza.
*z poza jakiegokolwiek srodowiska/klubu
*nikt go za bardzo nie lubi
*poza tym ze waluje, to poza tym umie grac
*jest pracownikiem GW
bo szyndler nie jest jedyna osoba, ktora waluje, za to jest chyba jedyna osoba, za ktora sie raczej nikt nie stawi i kazdy go z blotem zmiesza.