AB
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
musisz miec najnowsze pliki, rzecz jasna.marcinmysz pisze:jak teraz zrobić aby były nowe skaveny
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=38&t=19422
tutaj shino cos zarzucil.
trzeba chyba podmienic pliki i powinny byc nowe szczurry
Mam wersję 2 i jest plik (przynajmniej do moich Chaośników, nie wiem jak z późniejszymi armiami). Działa poprawnie.Hanabishi pisze:A co z plikami do 40stki, ze tak odwaze sie lekko offtopnac? Podobno dzialaja tylko od wersji AB 3.0 tylko, ze do niego za cholere nie ma cracka.
Ściągnąłem z Anarchistica Yahoo Group.
z tego co mi wiadomo to BP jest wymysłem polskich sędziów wiec wgrać sie go nie da poprostu robiac rozpiske musisz pamietac o uściśleniach i tyle
ja mam jeszcze pytanie do kolegi ktoremu szczesliwie udalo sie zrobic z AB skąd wziąles cracka?
ja mam jeszcze pytanie do kolegi ktoremu szczesliwie udalo sie zrobic z AB skąd wziąles cracka?
“I'm gonna stomp em to dust, I'm gonna grind their bones. I'm gonna burn ... gonna bash eads, break faces and jump up and down ...
skorzystałem ze strony we tym temacie pode tytułem ''czarna brama'' czy jakość tak;-]
było tam takie cuś co trza było rozpakować i później trza było zrobić to&owo i jest
na tej stronie są instrukcje...
to to http://www.czarnabrama.pun.pl/viewtopic.php?id=48.
było tam takie cuś co trza było rozpakować i później trza było zrobić to&owo i jest
na tej stronie są instrukcje...
to to http://www.czarnabrama.pun.pl/viewtopic.php?id=48.
- Neferkamin
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Tak, jak widać nawet na forum szerzenie piractwa uchodzi płazem. Ciekawe jak wy byście się czuli, jakbyście pisali jakiś program sporo czasu (i chcieli na nim zarobić) a później na sieci krążyły crc do waszego dzieła, aby wam ukraść waszą pracę. Skserujcie sobie jeszcze podręczniki, zróbcie rozpiskę w pirackim oprogramowaniu, wydrukujcie zdjęcia figurek i zapraszamy do gry w polskiego młotka. ŻAL.PL
- Neferkamin
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Tak, za ciężko zarobione pieniądze.
Zalem jest bawienie sie w prawowitego inkwizytora. Nikt nie zarabia na tym, ze ma piracka wersje AB.Neferkamin pisze:Tak, jak widać nawet na forum szerzenie piractwa uchodzi płazem. Ciekawe jak wy byście się czuli, jakbyście pisali jakiś program sporo czasu (i chcieli na nim zarobić) a później na sieci krążyły crc do waszego dzieła, aby wam ukraść waszą pracę. Skserujcie sobie jeszcze podręczniki, zróbcie rozpiskę w pirackim oprogramowaniu, wydrukujcie zdjęcia figurek i zapraszamy do gry w polskiego młotka. ŻAL.PL
macie może cracka do AB 3.2 czyli najnowszej wersji?
a co do piractwa: po co przepłacać jak można za darmochę
a czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
więc zostawmy kwestię moralną piracenia tym co piracą a kwestie prawną policji i prokuraturze
a co do piractwa: po co przepłacać jak można za darmochę
a czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
więc zostawmy kwestię moralną piracenia tym co piracą a kwestie prawną policji i prokuraturze
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą