KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Skreśl mnie z listy niestety musze być w pracy wtedy
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Thurion kochaniutki Ty sam jesteś najciekawszym przykładem
Sam już tyle razy na różne tury sie zgłaszałeś i nie przyjeżdżałeś że
Jest problem i trzeba go jakoś poprawić.
Mam nadzieję że następnym razem poczekamy trochę aż wszystko ustalimy i otworzymy liste na ok 1 miecha wcześniej.
NATOMIAST TERAZ:
Bardzo proszę wszystkich chętnych na potwierdzenie swojej obecności na maila zgłoszeniowego.
Liczę że na tydzień wcześniej gracze rezerwowi będą poinformowani przez nas jakie są szanse na granie.
Mam nadzieję że to choć w części rekompensuje stres i kłopoty związane ze zgłoszeniami.
Jest problem i trzeba go jakoś poprawić.
Mam nadzieję że następnym razem poczekamy trochę aż wszystko ustalimy i otworzymy liste na ok 1 miecha wcześniej.
NATOMIAST TERAZ:
Bardzo proszę wszystkich chętnych na potwierdzenie swojej obecności na maila zgłoszeniowego.
Liczę że na tydzień wcześniej gracze rezerwowi będą poinformowani przez nas jakie są szanse na granie.
Mam nadzieję że to choć w części rekompensuje stres i kłopoty związane ze zgłoszeniami.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
zaznaczcoe na stronie głównej tego tematu, żeby rozpiski wysyłać w formacie *.txt : )
nie pamietam zeby nagminnie bylo tak ze wyslalem rozpe, pofatygowalem sie ze zgloszeniem i nie przyjechalem, zwykle zapal stygnie przy zglaszaniu w stylu forumowe 'bede', skoro jestem dobrym przykladem to moje doswiadczenie i przemyslenia w tej kwestii powinny byc niezbedne, bo wiem z autopsji jak to dzialabigpasiak pisze:Thurion kochaniutki Ty sam jesteś najciekawszym przykładem
ależ są
Tylko powiedz szczerze czy bardzo wiążące jest przesłanie rozpy?
Niestety nie...
Sam niejednokrotnie czekałeś ile osób się zjawi uzależniając od tego swój przyjazd...
prawda?
Tylko powiedz szczerze czy bardzo wiążące jest przesłanie rozpy?
Niestety nie...
Sam niejednokrotnie czekałeś ile osób się zjawi uzależniając od tego swój przyjazd...
prawda?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
prawda, a wasz system uniemozliwia skutecznosc mojego systemu bo ile osob przyjedzie na Kohortex jest jak rzut na 4+, do bolu losowebigpasiak pisze: Sam niejednokrotnie czekałeś ile osób się zjawi uzależniając od tego swój przyjazd...
prawda?
a wyslanie rozpy oczywiscie tez nie jest wiazace, ale udokumentowane jest ze odrzut ludzi wynosi max 10%, niespodziewane choroby, dyzury w pracy itp, jak wasz system tez bedzie mial taki a nie wiekszy odrzut to mea culpa
ech...
też bym chciał 10%...
też bym chciał 10%...
Abandoned
Abandoned
Panowie poczekajmy, bo moze psioczycie na marne. Moze byc sytuacja, ze bedzie jak rok temu 10% sie nie zjawi. Jesli tydzien przed turniejem nagle 30 osob zrezygnuje, przyznam sie Thurionie do bledu i uznam, ze czas zmienic system zgloszen. Poki co ludzie zachowuja sie odpowiedzialnie i pisza mi na Pmkach i mailami jesli rezgynuja, dlatego lista rezerwowych powoli sie zmniejsza
Lubie Was wszystkich ludziska, ale mimo wszystko prosilbym o przesylanie wczesniej rozpisek ,bo nie chce ok 80 sprawdzac 7dmego...
siema chłopaki ja na turnieju będe na bank , muszę w końcu z Panem Kaziem strzelić brudzia! co do dyskusji o formie zgłaszania to w istocie jedynym problemem nie jest jej forma a górny limit uczestników , jako , że limitu nie przeskoczymy to trzeba się pogodzić z takim stanem rzeczy bo nawet zgłaszanianie z mailem , listem motywacyjnym i cv nie daje pewności , wszak takich zgłoszeń też mogłoby przyjść 140+... Osobiście tak bardzo odpowiada mi pod każdym względem master w bydgoszczy że jak dla mnie może być ostatecznie poniżej 60 osób...To jednak nam nie grozi , nie spinajmy się , pożyjemy zobaczymy , krytka została wypowiedziana i przyjęta , teraz czekajmy i radujmy się Z ŻYCZENIAMI MEGA NOWEGO ROKU WOJTAS
Abandoned
Abandoned
Kiedy ma wyjsc oficjalnie? Raczej sklaniam sie do grania na niego , aczkolwiek wolalbym, aby gracze mieli czas, zeby go dokladnie oblookac (choc mysle, ze gracze skavenscy od jakiegos czasu lustruja liste sedziowska i juz widza , jakie beda zmiany)
To, że ludzie dają znać, że ich nie będzie to bardzo pocieszająca informacja. Myślę, że jakiś tam wpływ na to ma niewątpliwie dyskusja, która się tu obecnie toczy. Tak więc uważam, że warto było poruszyć ten problem.Ziemko pisze:Panowie poczekajmy, bo moze psioczycie na marne. Moze byc sytuacja, ze bedzie jak rok temu 10% sie nie zjawi. Jesli tydzien przed turniejem nagle 30 osob zrezygnuje, przyznam sie Thurionie do bledu i uznam, ze czas zmienic system zgloszen. Poki co ludzie zachowuja sie odpowiedzialnie i pisza mi na Pmkach i mailami jesli rezgynuja, dlatego lista rezerwowych powoli sie zmniejsza
-
- Mudżahedin
wczoraj, moglbys przy okazji uaktualnic sprawe slotow ong w regulaminie zeby zgodne z tym bp byly (o ile uznacie, ze ma to sens, ofc)Ziemko pisze:Kiedy ma wyjsc oficjalnie? Raczej sklaniam sie do grania na niego , aczkolwiek wolalbym, aby gracze mieli czas, zeby go dokladnie oblookac (choc mysle, ze gracze skavenscy od jakiegos czasu lustruja liste sedziowska i juz widza , jakie beda zmiany)
jesli na turnieju zastosujecie BP 1.5 to wtedy bezwglednie wnosze o zniesienie ograniczenia z juggera, BP jest luzujacy (VC, Orki), zreszta IMO jest za pozno, wiele osob wyslalo rozpy ktore potencjalnie moga nie zgadzac sie z BP 1.5Ziemko pisze:Kiedy ma wyjsc oficjalnie? Raczej sklaniam sie do grania na niego , aczkolwiek wolalbym, aby gracze mieli czas, zeby go dokladnie oblookac (choc mysle, ze gracze skavenscy od jakiegos czasu lustruja liste sedziowska i juz widza , jakie beda zmiany)
jeszcze dzisiaj najpóźniej jutro damy znać co z nowym BP.
Nie mniej jednak raczej na masterze nie będziemy tego testować.
A to Thurion że BP jest luzujący dla innych nie oznacza że demony nagle coś straciły, prawda?
Nasze ograniczenia zostają.
Nie mniej jednak raczej na masterze nie będziemy tego testować.
A to Thurion że BP jest luzujący dla innych nie oznacza że demony nagle coś straciły, prawda?
Nasze ograniczenia zostają.
Abandoned
Abandoned
Good question!
PS. Ziemas: to na przyszłość dajcie termin nadsyłania rozpisek na tydzień przed - będziesz miał cały tydzień na ich sprawdzenie Swoją nadeślę jeszcze w tym tyg
PS. Ziemas: to na przyszłość dajcie termin nadsyłania rozpisek na tydzień przed - będziesz miał cały tydzień na ich sprawdzenie Swoją nadeślę jeszcze w tym tyg
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!