Szukam sklepu z makietami

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Szukam sklepu z makietami

Post autor: szrama »

Witajcie, sprawa dość ciekawa, bo szukam godnego zastępcy/następcy BOGH.pl o ile ktoś znał. Słowem dobra jakość, niska cena, tereny głównie do Battla, ale miłobyłoby gdyby i do 40tki. Liczy się także możliwość realizacji własnych upodobań czy wytycznych, za odpowiednią cenę. Miałem dać to do Kupię, ale uznałem, że to prośba o polecenie sklepu, a nie konkretne "kupię" ;)

Szukam wielu sklepów, podawajcie prawie każdy, jaki znacie z makietami poza:
-Mgła.pl (makiety gw to ostateczność)
-Rebel.pl (makiety gw to ostateczność)
-Monolith Icon (dobra jakość, ale droooogo)
-Sfan.pl (ostateczna ostateczność to będzie...)
-mrocznyraj.pl (makiety gw)
-gracz.com.pl (blisko związany z szefem sklepu :D )
-strategos (sponsor mojego klubu ;) )
-bitewniaki.pl (jestem tam adminem ;) )

ogólnie firmy makieciarskie mnie nie interesują (jakieś gotowe plastikowe, czy żywiczne tereny) także, jeśli ktoś może wykonać sporo makiet do lutego za cenę no... kilku tysięcy złotych, to może się również polecić, ale musi mieć możliwość wystawiania autentycznych faktur!
No i cóż, hehe... Częstochowa nadchodzi 8)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

http://battlefield-modelling.com/ Bogh tylko , że światowy xP

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Tak i nie odpisuja od pol roku pomimo, ze wysylalem do nich ok 4 maili.
Obecnie nie ma sklepu, ktory sam moglbym polecic , bo tak samo mielismy problem z zamowieniem terenow dla klubu. Wspolpracowalismy zawsze z BOGH i Sfanem , ten pierwszy amba wciela , a ten drugi nas ostatnio zawiodl - czekalismy ponad 2 miesiace na tereny, a mialy byc zrobione w tydzien.

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

My zrobiliśmy sami-kosztowało nas to sporo pracy i śmieszne pieniądze. Jak macie jeszcze jakiegoś zdolnego malarza i więcej czasu oraz pieniędzy to zrobicie to ładniej.

W tym temacie są efekty. Cudów nie ma, ale da się grać
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 2&start=60

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

U nas latwiej znalezc fundusze na tereny niz chetnych do roboty :)

Mordor_ASR
Plankton

Post autor: Mordor_ASR »

Ja mogę się polecić, makiety na zamówienie już robiłem dla klubów w Warszawie, Bydgoszczy i Lublinie Przykłady moich prac:

1

2

3

Tutaj większość makiet na stołach mojego wykonania:

4

W razie czegoś proszę pisać na smait@wp.pl

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Post autor: Arathorn »

Czasem pracownie plastyczne dają się namówić, chociaż ceny są dość różne (tak słyszałem) :|
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
Gordaf
Warzywo

Post autor: Gordaf »

http://www.modelmania.com.pl
jest tam wszystko do zrobienia świetnych makiet co prawda nie ma tam gotowych gorek ale ja np ostatnio zrobiłem gorki ze styroduru (chyba tak sie to nazywa) do tego posypka troche takich kawałków drewna z terrarium wziałem kilka wykałaczek to pomalowac i hej gorki sa fajne :D
“I'm gonna stomp em to dust, I'm gonna grind their bones. I'm gonna burn ... gonna bash eads, break faces and jump up and down ...

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Cóż, to wygląda na to, że czeka mnie struganie, bo klub może dostać surowiec i ktoś zajmie się obróbką...
Dzięki za poświęcony czas, wygląda na to jednak, że nie skorzystam z przedstawionych ofert :)
Osobiście właśnie ubolewam nad zniknięciem BOGHa bo dałbym im robotę na conajmniej miesiąc, z ich pracy byłem kapitalnie zadowolony... Trudno, a przy okazji zapraszam do mnie na malowanie na zamówienie :wink:

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

Oj tam, jak się już zbierzecie to robota szybko idzie. A przy piwku to nawet przyjemnie

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Ja zrobię reklamę sklepu znajomego może ci się przyda :P Może wybór nie jest oszałamiający ale...
> Mroczny Raj <
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

szrama pisze:Szukam wielu sklepów, podawajcie prawie każdy, jaki znacie z makietami poza:
- mrocznyraj.pl (makiety gw)
Człowieku, jak robisz reklamę to staraj sie by człowiek był przynajmniej zainteresowany :roll:
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Z grubsza Arathorn dobrze mnie wyraził :)

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Mam pewne powody :P

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

Warsawskie Centrum Modelarstwa :arrow: www.wcm.com.pl
"JOIN OR DIE"

ODPOWIEDZ