2. Jak masz czarodziejke ze sztyletem bierz wlóczników jak nie masz to bierz korsarzy
3. .....
Tak naprawde to chyba wszystko
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderator: Yudokuno
"Jak nie mam" czego? Gram na więcej pkt, czy nie mam możliwości grania włócznikami???Arathorn pisze:1. Jak masz mniej punktów bierz wlóczników jak nie masz to bierz korsarzy
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286%
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286%
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Według mnie dreadlord służy tylko do grania na smoczku, chyba że chcesz wystawić drugiego jako wc-wymiataczaNitrox pisze:3 Dreadlord jest dobrą jednostką, czy nieopłacalną?
Wbrew pozorom, nie jest to totalnie głupie. Black guardzi są wbrew pozorom całkiem tani i wymiana 13 pkt na 1 PD dorzucany już po zobaczeniu wyniku na kostkach nie jest złym interesem...Dark Knight pisze: Tych z batalionu to chyba nie. Ale jak dasz czarce sztilecik to co będziesz wycinał? Black Guardów?
Jasne, ale czarodziejka w BG jest bezpieczna, w warriorach nie do końca. Będąc w gwardii, może wziąć PoK, we włócznikach jednak chyba powinna immune to psychology. Poza tym, Ci pierwsi mają wiele zastosowań, Ci drudzy nadają się głównie na ofiarę.marcinmysz pisze:lepiej poświecić 6pts.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...