DE 2250 BP

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Raphael

DE 2250 BP

Post autor: Raphael »

Uwolnili mi hydrę to można poszaleć ;)

Hero:
Dreadlord na smoku
HvA, SDC, Sh, Pistolety
Crimson Death
Pendant of Khaeleth

Kocioł BSB

Caddy

Rare:
2x Hydra

Special:
6 CoK z Warbanner

14 BG z ASF i hotekiem

Core:
10 Kuszników z tarczami i muzykiem

2x 5 DR z kuszami

3x 5 Harpii

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Post autor: Arathorn »

Po co do kuszy muzyk?
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Żebyś się pytał #-o
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Post autor: Arathorn »

i żebyśmy sobie posty nabijali :P
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

ja pierdzielę, po to żeby móc na luzie deklarować flee od takich rzeczy jak nietopyrze, czy nawet jakiaś 5 rycerzyków co nie ma co robić i na luzie się zebrał

a ogółem to trochę cię mało i to działa na twoją niekorzyść, imo 2 hydranty nieźle klepią ^^
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Post autor: kamelot »

A zastanawiałeś się gdzie będzie siedzieć czarodziejka???
Może tylko w kusznikach i black guardach, a black guardzi z racji tego, że ido do walki i niosą hoteka nie będą szli z magiczką...
Kusznikami z magiczką nikt o zdrowych zmysłach nie zadeklaruje flee od lataczy i/lub kawalerii, bo może sie nie zebrac i stracić sporo pkt./scrolle/dd i poza tym może rzucić tak mało, ze zostanie zjedzony...
Robiąc S&S i potem mając w combacie od przodu save-a na 4+ może go nawet wygrać albo przegrać o 1-2...

Tak więc muzyk jest bez sensu...

Co do innych oddziałów to prawie to samo co w mojej, ale bez shade-ów... Myślę, ze powinno dać radę na większość armii...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Raphael

Post autor: Raphael »

Muzyk na kuszach jest genialny pamiętam te sytuacje kiedy wardencerzy z lordem przegrywają ze mną o muzyka i ich doganiam o muzyka się nie raz ode mnie różni biegacze odbijali ale go daje tylko kiedy mi zostaną wolne ptk tak jak w tym przypadku :wink:

ODPOWIEDZ