PAINTED by RAFIX (14.04 SMOK CHAOSU)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: PAINTED by RAFIX (31.12 HERALD TĘCZY)
to je dla Kubiego, dzięki za komety lada moment( jutro lub pojutrze) pojawi się na COMONIE wiec proszę o głos
ogon powinien mieć lepsze przejście ale zabrakło czasu a i choć bym siedział miesiąc nad nim to jeszcze można było by lepiej to zrobić, taki mały trening przed Słonecznikami
ogon powinien mieć lepsze przejście ale zabrakło czasu a i choć bym siedział miesiąc nad nim to jeszcze można było by lepiej to zrobić, taki mały trening przed Słonecznikami
No to czas na pierwsza aktualke w nowym roku.
Bloody nr 2 (jest jeszcze i trzeci ale foty zapodam przy okazji), lepszy od 1 i gorszy od 3 sami oceńcie.
Pzdr
R.
Bloody nr 2 (jest jeszcze i trzeci ale foty zapodam przy okazji), lepszy od 1 i gorszy od 3 sami oceńcie.
Pzdr
R.
Miodny Swietnie pomalowane skrzydla - przypadly mi do gustu.
Co to za dziwny model bloodzia z geba pitbulla?
Co to za dziwny model bloodzia z geba pitbulla?
Głowa jest od 3edycyjnego blodzia
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Model fajnie pomalowany no i psia morda to atrybut sług Khorna Poza skrzydłami, przejście między kolorami na błonach jest jak dla mnie za ostre i nie wygląda naturalnie.
Najgorzej było za pierwszym razem bo popełniłem błąd i skrzydła przymocowałem przed pomalowaniem co strasznie utrudniło prace nad nim, przy następnych było lepiej a z zamkniętymi oczami to malowałem trzeciego ( foty zapodam jak trafie Kalafiora na jakimś turnieju ) .
Model sam w sobie nie jest jakoś bardzo skomplikowany ale wymagający trochę pracy.
Skrzydła są od Balroga z LOTRA i są płaskie, idealne do jakiegoś malunku ale ten malunek trzeba przyzwoicie wykonać, ja zdecydowałem się na "koszyk wiklinowy" bo nie umiem fajnych malunków na takiej powierzchni namalować
Model sam w sobie nie jest jakoś bardzo skomplikowany ale wymagający trochę pracy.
Skrzydła są od Balroga z LOTRA i są płaskie, idealne do jakiegoś malunku ale ten malunek trzeba przyzwoicie wykonać, ja zdecydowałem się na "koszyk wiklinowy" bo nie umiem fajnych malunków na takiej powierzchni namalować
"Koszyk wiklinowy" ( co za nazwa ) jest bardzo fajny.
Jakos ta morda 3edycyjnego bladzia do mnie nie przemawia , wole tego 5-6 edycyjnego.
Jakos ta morda 3edycyjnego bladzia do mnie nie przemawia , wole tego 5-6 edycyjnego.
Rafix wrzucal tutorial kiedys na SS jak zrobic takie podstawki , z tego co pamietam czesc sam robi , a druga czesc to masowe. Myle sie?
Widzę że armia w stylu się rozrasta;] mam tylko jedno ale co do skrzydeł. na zewnątrz sa ok, wystające elementy błon są jaśniejsze, ale od wnętrza wklęsłe są .. też jaśniejsze, a powinno być tam ciemniej:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria