BAZYLISZEK pytanie
BAZYLISZEK pytanie
mam pytanie do organizatorow bazyla. W podpisach ukazala sie informacja ze turniej bedzie 5*2350.
Jeden z moich "starszych" kolegow zasugerowal ze to moze znaczyc druzynowke ale wg mnie to oznacza 5 bitew. Czy moglibyscie rozwiac nasze watpliwosci
pozdr
Jeden z moich "starszych" kolegow zasugerowal ze to moze znaczyc druzynowke ale wg mnie to oznacza 5 bitew. Czy moglibyscie rozwiac nasze watpliwosci
pozdr
Do turnieju jeszcze ponad 2 miesiące.
Natomiast regulamin pojawi się już niedługo - wtedy rozwiane zostaną wszystkie wasze wątpliwości.
pozdrawiam
Natomiast regulamin pojawi się już niedługo - wtedy rozwiane zostaną wszystkie wasze wątpliwości.

pozdrawiam

dobra reklama nie jest złaSmiechu pisze:Tymi dwoma znakami zadaliście taką zagwozdke sporej części graczy.
Myśle że taki zapisek oznacza głównie drużynówke, ale może o to wam chodziło ;p

Relosu - info będzie w regulaminie - 2 miechy Ci wystarcza.

... szkodaKalesoner pisze:Ale co tu robić tajemnicę, pytanie jest proste więc odpowiedź też. Nie robimy drużynówki tylko single, koniec kropka.

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Oj tam, oj tambigpasiak pisze:... szkodaKalesoner pisze:Ale co tu robić tajemnicę, pytanie jest proste więc odpowiedź też. Nie robimy drużynówki tylko single, koniec kropka.

Singlowiec na punkty większe niż oklepane 2250 to bardzo fajna sprawa