Jeśli się umie kłaść farbę to nie koniecznie.Koniecznie trzeba dodać płyn do mycia naczyń
Poza tym płyn dodaje sie w minimalnej ilości i do wody którą malujesz. Wlewanie do do farby jest trochę bez sensu.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Jeśli się umie kłaść farbę to nie koniecznie.Koniecznie trzeba dodać płyn do mycia naczyń
Hmm, niektóre zdjęcia są trochę niewyraźne, ale da się przeżyć. Zacznę od negatywów, rogi, kły itp są zdecydowanie do poprawki (rogi wywerny wyglądają jak po drybrushu). Na sieci krąży kilka prostych tutków i conajmniej dwa widziałem w WD. Jak byś nie mógł znaleźć to daj znać to poszukam w moich linkach. Do poprawy są też moim zdaniem metaliki, trochę płasko wyglądają. Pobaw się trochę washami i daj rozjaśnienia na krawędziach a powinno być lepiej. Ponadto jak na orka przystało to wypadało by jakąś rdzę tu i tam dodać. A z plusów to bardzo mi się podobała tarcza i generalnie czerwone elementy na orku. Ciężko jest dobrze wycieniować czerwony i za to brawa, fajne są też skrzydła, ale musisz jeszcez troszkę popracować nad korpusem. Generalnie model mi się podoba, podstawka też fajna i dobrze kontrastuje z ciemną kolorystyką modelu. Oby tak dalej.Nefarius pisze:Zapraszam do galerii[/url]