Zmierzch nad Babicami, czyli swojskie potyczki (16.01.2010)
Re: Zmierzch nad Babicami, czyli swojskie potyczki (16.01.2010)
Marian skołujesz mi narkotyki na babice? to ci jakichś łuczników pożyczę. 

- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
tak z ciekawości - BP w wersji 1.4 czy 1.5 ?
Shino pisze:s,miechu porzyzylbys mi rydwany?
Spoko. Może wkońcu sie pojawisz u nas

Przeglądałęm obecny BP i uważam że można swobodnie wprowadzić go u nas w życie, gdyż trzeba trenować przed Bazylem, a format jest zblizony.PIOTROSLAV pisze:tak z ciekawości - BP w wersji 1.4 czy 1.5 ?
- morgan10005
- Falubaz
Racja, nowy BP daje im duzy bonusHolan pisze:Tylko wyrzućcie sloty HE w OnG. Lobby orkowe i tak dostało bonusa, wydaje mis się, że nie trzeba już im robić dodatkowo dobrze.
Holan
Może tez animozje wyrzucicie z demonów

Myśle że tak sie zrobi, bo w BP już dostają bonusa, a sloty HE, dają im tylko -1 Core.morgan10005 pisze:Racja, nowy BP daje im duzy bonusHolan pisze:Tylko wyrzućcie sloty HE w OnG. Lobby orkowe i tak dostało bonusa, wydaje mis się, że nie trzeba już im robić dodatkowo dobrze.
Holan
Chociaż jakby brać sloty HE + BP to O&G miały by na 2000pkt 4x Rare i 6x Special

RAFIX pisze:Może tez animozje wyrzucicie z demonów![]()
![]()
Tego niestety nie zrobimy, gdyż uważamy że została ona wystarczająco zbalansowana przez nas - jak byście widzieli pierwszą wersje tej animozji to byście w tedy dopiero nażekali. A dzięki moim i Morgana staraniom udało sie przeforsować zdanie Yubego na temat animozji i utrudnienia gry DL.
- morgan10005
- Falubaz
A tak to bedą musieli mieć 3 cory a nie dwa-nie zabierajmy im tego 

i tak nie trafisz na orki... 1 bitwe grasz ze mna a pozniej bedziesz juz za wysoko dla orkow 

No nie gadaj że nie pociszniesz go mająć kowadełko
:D
Jeżeli za gra z tobą czymś podobnym co ze mną grał to dasz rade - warunkiem jest jeszcze to że musi mieć tak samo zajebiste żuty na 3+ do wskrzeszania Ghyli
czyli średnio na 7 kostek wchodzilyu mu 2

Jeżeli za gra z tobą czymś podobnym co ze mną grał to dasz rade - warunkiem jest jeszcze to że musi mieć tak samo zajebiste żuty na 3+ do wskrzeszania Ghyli

czyli średnio na 7 kostek wchodzilyu mu 2

kowadlo to ja mam tylko w pierwszej turze 

- swieta_barbara
- habydysz
Jak jest w koncu z orkasami? Dopuszczacie w calosci nowy BP?