KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
jakas pluskwa noworoczna dostalem od 20 osob priva z potwierdzeniem zgłoszenia, kazdy z tych privów miał jakąś ogromną ilość nadawców pasiaczun coś namotał
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Robson pisze:jakas pluskwa noworoczna dostalem od 20 osob priva z potwierdzeniem zgłoszenia, kazdy z tych privów miał jakąś ogromną ilość nadawców pasiaczun coś namotał
Pasiaczun nic nie namotał - poprostu każdy kto odpisywał nie usunoł pozostałych odbiorców poza pasiaczunem
Też dostałem w chój takowcyh PW
Junior jest zajebisty w dodatku kazal ludziom wysylac rozpy na maila gokisha , ktory zbiera tylko info do identyfikatorow
Robson Ciebie nie bedzie w koncu?
Robson Ciebie nie bedzie w koncu?
Ja się do niczego nie przyznaje
Sorry ja wiem że mam dziwny tok rozumowania, niektórzy powiedzą że to rodzinne
Ale, treść PW była taka :
"Junior w imieniu XIII Kohorty prosi o potwierdzenie swojej obecności na Kohortex'ie 2010 jak i jak najszybsze wysłanie przgiętych rozpisek.
Przy okazji proszę o wysyłanie avatarów/zdjęć na identyfikatory pod adres kohortex2010@poczta.pl
Dziękuje w imieniu XIII Kohorty !
Do zobaczenia w Bydgoszczy"
Ja z moim dziwnym tokiem rozumowania rozumiem to tak
wysyłajcie k***a rozpiski i potwierdzenia. (kropka)
przy okazji info do ID pod maila blebleble
teraz, czy naprawde tak cięzko jest zauważyć ile osób dostaje pw zwrotnego z re kiedy w rubryce "DO:"
ma sie tryliard nicków ?
eee yyy eeeeee
bez jaj panowie
bo sobie nie poru**am w tym odcinku
pzdr
Sorry ja wiem że mam dziwny tok rozumowania, niektórzy powiedzą że to rodzinne
Ale, treść PW była taka :
"Junior w imieniu XIII Kohorty prosi o potwierdzenie swojej obecności na Kohortex'ie 2010 jak i jak najszybsze wysłanie przgiętych rozpisek.
Przy okazji proszę o wysyłanie avatarów/zdjęć na identyfikatory pod adres kohortex2010@poczta.pl
Dziękuje w imieniu XIII Kohorty !
Do zobaczenia w Bydgoszczy"
Ja z moim dziwnym tokiem rozumowania rozumiem to tak
wysyłajcie k***a rozpiski i potwierdzenia. (kropka)
przy okazji info do ID pod maila blebleble
teraz, czy naprawde tak cięzko jest zauważyć ile osób dostaje pw zwrotnego z re kiedy w rubryce "DO:"
ma sie tryliard nicków ?
eee yyy eeeeee
bez jaj panowie
bo sobie nie poru**am w tym odcinku
pzdr
"Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób."
ziemuś, ziemuś
nie wiemy co i jak a oskarżamy...
PM poprawna i forma także, jednak chyba ludziska jeszcze na kacu noworocznym są i proste czynności sprawiają problemy
nie wiemy co i jak a oskarżamy...
PM poprawna i forma także, jednak chyba ludziska jeszcze na kacu noworocznym są i proste czynności sprawiają problemy
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Pasiaku sam Junior sie przyznal , ze w PW o potwierdzenie podal mail Gokisha, a nie moj i dlatego nagle Gokish wczoraj kilka rozpisek dostal. Zobacz jaki jest mail do wysylania rozpisek na 1 stronie.
eee...Pasiaczun pisze: Ale, treść PW była taka :
A gdzie to masz Ziemo?
Ja widzę wyraźnie, że chce potwierdzenie a oprócz tego avatary na adres gokisha...
Da się to inaczej odczytać?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Dobra mae culpa, ja tym razem dalem dupy i nie doczytalem, albo oczami wyobrazni zmienilem tekst
Damn... wydało się.
Abandoned
Abandoned
Garg jest dalej na liście, a pisał że rezygnuje. Chyba, że to jakiś inny Garg, chociaż nie słyszałem, żeby ta ksywa była zbyt popularna
- krooliczek
- Mudżahedin
Proszę o wykreślenie z listy mnie i macieja pająka
The most important rule!
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
No i tym pieknym sposobem , lista rezerwowa jest juz pusta
Obstawiam, ze jeszcze z 10-15 osob zrezygnuje i na turnieju bedzie 80-90 osob.
Obstawiam, ze jeszcze z 10-15 osob zrezygnuje i na turnieju bedzie 80-90 osob.
Dajesz troszku dupska Mlody, ale spoko - nie chce sie denerwowac, juz mi sfan dzisiaj wystarczajaca dawke emocji dal...