Galeria Krasnoludów

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Majbach
Warzywo

Re: Galeria Krasnoludów

Post autor: Majbach »

Witam!

Chciałbym przedstawić szanownemu krasnoludzkiemu gronu kilka moich prac :)

http://coolminiornot.com/239960
http://coolminiornot.com/239959
http://coolminiornot.com/239899

Wiem, że mistrzostwo świata to nie jest, niemniej jestem całkiem zadowolony z efektów. Konstruktywne uwagi mile widziane :)

BTW: Krasnoludy z forum Bugmana powalają szczegółowością detali. Ale klimat jakoś nie do końca do mnie trafia. Łuskowe pancerze, w rękach coś jakby gladiusy,a do tego niby wikińskie tarcze. Ale pewnie bym sobie sprawił jednego czy dwóch, gdyby była możliwość - dla samej radości oglądania tych wszystkich delikatnych detali :D

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

mistrzostwo świata może nie, ale na pewno bardzo dobre prace; przejścia, dokładność, podstawki, twarze, cienie wszystko wygląda na prawdę dość profesjonalnie. To raczej nie są figsy do gry? :-k
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Fajne fajne. Elegancko, czysto i schludnie. Masz więcej tak pomalowanych krasnoludów? Zarzucaj fotki :)
Obrazek

Majbach
Warzywo

Dzięki, dzięki :) Jak najbardziej są to modele do gry. Tzn. Thane z tarczą i jednoręcznym toporem rzadko pojawia się w rozpisce, więc siłą rzeczy stoi na półce. Dwurakowiec to najświeższa praca i jeszcze w boju nie użyta, ale na pewno będzie wystawiany :twisted:

Krasnoludów mam trochę więcej :wink: Nie wszystko jeszcze pomalowane, niektóre oddziały do połowy. Jak tylko przyjedzie do mnie siostra to zatrudnię ją do robienia zdjęć (ja w tej materii sobie zupełnie nie radzę :( )

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

nowy misio z Avatara
http://www.arena-deathmatch.com/forums/ ... 530394e31d

moim zdaniem miażdży jajca :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Grunaldi
Mudżahedin

Post autor: Grunaldi »

No no no , kolejny,jak dla mnie , Dwarf z serii "musisz go mieć".

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

Wyczesany w kosmos ale moim zdaniem poprzednie prace były wyczesane jeszcze wyżej :wink:

Ja chyba przestanę niedługo oglądać takie prace :roll: AoW albo Scibora. Już któryś z kolei krasnolud pt. "musisz go mieć ale nie masz na niego kasy i jest ci smutno" :( #-o

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

Figurka swietna a skonczona na pewno gorsza nie bedzie.. Ale jak ja wlozyc do regimentu slayerow to sobie nie wyobrazam. Juz teraz mam problemy z ulozeniem ich kolo siebie (stare+nowe Citadel i Marauder). Czyzby kolejny powod zeby dac im skirmisha? ;)

tomasso
Mudżahedin

Post autor: tomasso »

Wiadomo kiedy wejdzie do sprzedaży? ;)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

jeszcze nie skończony ale pewnie już niedługo [zaciera ręce z zadowoleniem :) ].
Obrazek

Awatar użytkownika
DawiZharr
Chuck Norris

Post autor: DawiZharr »

poprostu genialny model :) najładniejszy model slayera jaki widziałem

Majbach
Warzywo

Nie do końca podzielam zachwyt poprzedników. Model dobry, ale mnie do siebie nie przekonuje. Zdecydowanie Slayerem nr 1 pozostaje dla mnie wcześniejsza propozycja Avatars of War :wink:

Awatar użytkownika
Jacuchna
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jacuchna »

Czy ktoś się orientuje, czy ten badyl z głową smoka jest przyczepiony do pleców zabójcy, czy wbity w ziemię?
A tak w ogóle, to ta figurka jest faktycznie przepiękna.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

raczej przyczepiony. Felix wprowadził kilka zmian. Badyl z czachą smoka jest opcjonalny. Jest jeszcze inny z rogami i symbolami. Do tego ma być druga opcja uzbrojenia (może korbacz).
Obrazek

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

nie obraziłbym się gdyby Felix ulepił nową edycję dwarfów :P szkoda że nierealne :P

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Obrazek

moim zdaniem wersja z czachą 100 razy lepsza i ją dokleje Borowi. Już nie mogę się doczekac aż go wypuszczą \:D/
termin 27.02 :)
Obrazek

kanti
Mudżahedin

Post autor: kanti »

Mam prośbę czy ktos mógłby zamieścić tu lub chociaz podać linki do zdjęć staroedycyjnych balist interesuja mnie zdjęcia z 6 ed i starsze. I czy wiecie która to edycja taka balista na metalowej małej podstawie??

Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

Post autor: Aves »

wpisz w googlu "stuff of legend" pierwsza bedzie stronka z katalogami figur od lat 80'
Shaman says:

-There is no evil spirits, but some just not like you.

-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Post autor: pingu »

Moje 12 h roboty;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

daje rade tylko podstawke jeszcze mu zrób jakąś porządną :)
Obrazek

ODPOWIEDZ