Codex 7 edycji dla besti?
Moderator: Dibo
Re: Codex 7 edycji dla besti?
OKOK co nie co można znaleźć.Sa jakieś potwierdzone plotki na temat modeli ?? Tzn te które doczekają się reedycji . Planowałem ostatnio nabyć kilka bestyjek ze względu na całkiem klawy wygląd ,ale teraz nie za bardo wiem czy to ma sens.
A good beginning makes a good ending
A ja nie ukrywam ze czakam na nowe modele minosków itp bo na allegro powineni zrobić sie wtedy wysyp starych metalowych modeli a skoro tak to może bedzie mozna uzupłęnić kolekcje tanim kosztem
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Naprawdę nikt nie śledzi warseera?
Minosy
Bestigory
Ungory
Gory
Bohaterowie
Całość - link bo rozjechał forum
http://www.warseer.com/forums/attachmen ... 1262673071
Enjoy
P.S: Na szybki rzut oka Minosy dla mnie wyglądają mega słabo...Za dużo "mięśni" które na nogach wyglądają jak zwały tłuszczu i dziwne głowy...
Bestigory za to megakozaki! - LOL...nadlewki na rogach.... :/
Brakuje lataczy i megapotwora. Nie wiem czy miały wyjść figurki i dawno nie patrzyłem na plotki, ale ta armia bez latającego screenu??...Czy gw popełni ten sam błąd drugi raz pod rząd i nie wypuści potencjalnie mega dobrze sprzedającej się figurki na wyjściu booka? (szczury - abominacja)
Tylko jeden nowy bohater - szaman. Mimo tego,że niezły to megasłabo. Chyba, że nie widzimy wszystkiego (ploty były o jakichś dwóch czy trzech specach zdaje się).
Minosy
Bestigory
Ungory
Gory
Bohaterowie
Całość - link bo rozjechał forum
http://www.warseer.com/forums/attachmen ... 1262673071
Enjoy
P.S: Na szybki rzut oka Minosy dla mnie wyglądają mega słabo...Za dużo "mięśni" które na nogach wyglądają jak zwały tłuszczu i dziwne głowy...
Bestigory za to megakozaki! - LOL...nadlewki na rogach.... :/
Brakuje lataczy i megapotwora. Nie wiem czy miały wyjść figurki i dawno nie patrzyłem na plotki, ale ta armia bez latającego screenu??...Czy gw popełni ten sam błąd drugi raz pod rząd i nie wypuści potencjalnie mega dobrze sprzedającej się figurki na wyjściu booka? (szczury - abominacja)
Tylko jeden nowy bohater - szaman. Mimo tego,że niezły to megasłabo. Chyba, że nie widzimy wszystkiego (ploty były o jakichś dwóch czy trzech specach zdaje się).
Ostatnio zmieniony 5 sty 2010, o 10:21 przez Druchii, łącznie zmieniany 2 razy.
Ano Enjoy. Dzięki za wklejenie.
Minosy mi się trochę nie podobają z pysków, ale to kwestia gustu chyba.
Słabo śledzę plotki, dlatego brak skirnisha na zdjęciach mnie nieco zaskoczył.
W kazdym razie, moje Bestie (prawie) grzecznie czekają na rozwój wydarzeń i co nadejdzie, od czasu do czasu biorąc udział w jakiejś bitwie.
Minosy mi się trochę nie podobają z pysków, ale to kwestia gustu chyba.
Słabo śledzę plotki, dlatego brak skirnisha na zdjęciach mnie nieco zaskoczył.
W kazdym razie, moje Bestie (prawie) grzecznie czekają na rozwój wydarzeń i co nadejdzie, od czasu do czasu biorąc udział w jakiejś bitwie.
heh ungory w klocku i na małych podstawkach
- mam nadzieję że to tylko do zdjęcia wszystko stoi w klocku
a minoski jakby je pomalować na brązowo to będą dawały radę
no jest 5 stycznia i faktycznie są nowe modele
cała armia to nie jest bo nie ma centigorów i rydwanów
- mam nadzieję że to tylko do zdjęcia wszystko stoi w klocku
a minoski jakby je pomalować na brązowo to będą dawały radę
no jest 5 stycznia i faktycznie są nowe modele
cała armia to nie jest bo nie ma centigorów i rydwanów
Małe podstawki? Zdrada!war2bone pisze:heh ungory w klocku i na małych podstawkach
Na szczęście nie wszystkie zdążyłem przekleić... Ale kolega powie pod adresem GW dużo brzydkich słów.
Nie będzie to jakiś specjal, coś jak Gorthor na piechotę?..Dibo pisze:Natomiast shaman jest prze KOZAcki !!
Minotaury - żenada :/ Podstawki u ungorów faktycznie wyglądają na małe - cios poniżej pasa (nagle wzrośnie popyt na małe podstawki). Bestigory średnie - przez te rogi wyglądają jak armia klonów. Za to chyba mamy nowe modele ungorów i gorów, z czym te drugie niewiele się różnią od starych (szczegóły uzbrojenia), za to ungory ciekawe. Ale nowy szaman jest świetny. Czyli jak na razie zachwycony nie jestem nowościami. Zobaczymy jak będzie AB wyglądał.
Generalnie to czuję się zmiażdżony. Minotaury ok, jednak rzeczywiście całe są zbyt umięśnione- pzesadzili Bestigory i Shaman miażdżą cyce . No, a Ungory faktycznie małe podstawki co mi nie pasuje. Generalnie już się nie mogę doczekać.
"...And in that time of darkness,
Man became Beast and Beast became Man..."
minosy no coz... moze da sie cos z nich zrobic... a reszta swietna... niby male zmiany kosmetyczne na gorach i ungorach ale do mnie przemawiaja... no i zajebiste sztandary...
Patrząc na cały plakat mam nadzieję, ze to nie wszystko, co GW zaoferuje nam w 7 edycji do tej armii. Małych podstawek do ungorów można było się spodziewać po plotkach o ich odłączeniu od gorów - w końcu same ungory to klasa takich chłopów bretońskich. Trzeba będzie przerabiać figsy :/ A stare minosy tym bardziej nabiorą wartości. Rozpocznie się prawdziwe polowanie nań na allegro
... po tym, jak już je niektózry raz przerabiali.Gashlug pisze:Trzeba będzie przerabiać figsy :/
Mam chorążego, jednego staroedycjnego i lorda. Jak autor podręcznika tak zjara klimat jak ten od WoCh to ... czekam na oferty.Gashlug pisze: A stare minosy tym bardziej nabiorą wartości. Rozpocznie się prawdziwe polowanie nań na allegro
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
jak dobrze że w sumie starych minosów, minosów innych firm, i przeróżniackich wielkich wilkołaków mam ze 20 sztuk, błehehehehehe, nie bedę musiał tych badziewiaków kupować
Bestigory - genialne, nakupie ich garść mimo że mam już po uszy; Szaman - przyzwoity, ale bez szału; ungory/gory - prawie takie same, powkurwiam się troche przeklejając wszystkie na małe podstawki, ale potem bedzie juz tylko lepiej bo małe podstawki są taktycznie lepsze
Ogólnie nie jest źle, rewelacji nie ma - albo po prostu weterani maja komfort że jak się coś nie podoba to grają starymi modelami Czekam na więcej info o zasadach, bo premiera tuż - tuż!
Bestigory - genialne, nakupie ich garść mimo że mam już po uszy; Szaman - przyzwoity, ale bez szału; ungory/gory - prawie takie same, powkurwiam się troche przeklejając wszystkie na małe podstawki, ale potem bedzie juz tylko lepiej bo małe podstawki są taktycznie lepsze
Ogólnie nie jest źle, rewelacji nie ma - albo po prostu weterani maja komfort że jak się coś nie podoba to grają starymi modelami Czekam na więcej info o zasadach, bo premiera tuż - tuż!
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Dobrze, że Gory prawie bez zmian. Dalej będę mógł grać na starych. A z Minotaurami jest ten problem, że mają brzydkie mordy (te stare). Tak jakby nie mogli zrobić im ładniejszych głów i tyle . Te nowe to chyba na syntholu ostro jechały, że tak wyglądają.
"...And in that time of darkness,
a mnie sie tam widza w zasadzie wszystkie modele, nawet minosy. ungory faktycznie maja 20x20 pod nogami co moze powodowac pewne klopoty, a bestigory sa lekko "wychudzone" lecz mimo wszystko trzymaja poziom.
ktos na WS napisal :
The minotaurs actually remind me of these:
http://www.bio.miami.edu/~cmallery/150/ ... n.blue.jpg
ktos na WS napisal :
The minotaurs actually remind me of these:
http://www.bio.miami.edu/~cmallery/150/ ... n.blue.jpg
Ostatnio zmieniony 5 sty 2010, o 14:56 przez Gajowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Count me in.Jasiuuu pisze:trzeba pozbierać graczy chaosu i beastów i się wybrać do GW , zdemolować im samochody i podpalić budynek. może wtedy się ogarnął.
Podstawki 2 x 2 rzeczywiście bardziej taktyczne, tylko motyw z zamianą wnerwia. Raz tak, raz tak.