:*Jasiuuu pisze:tak
A jak. Po krasnoludzku trzebabigpasiak pisze: Uparty i konsekwentny
:*Jasiuuu pisze:tak
A jak. Po krasnoludzku trzebabigpasiak pisze: Uparty i konsekwentny
Tak, jego spojnosc z reszta armii bedzie bardzo powaznie traktowana przy ocenie malowania.thurion pisze:- czy bazyliszek bedzie w jakikolwiek sposob brany pod uwage przy ocenie malowania? w sensie mam pomalowany model, czy musi miec te same podstawki co armia ten sam klimat itd itp?
w zasadzie moga. W koncu sa characterami....swieta_barbara pisze:Sexmaszyna (bo to o tego Bazyliszka Ci chodzilo ?) jest Undeadem. Nie moze maszerowac. Podobnie jak 4Rewolwery.thurion pisze:- Shino moze maszerowac normalnie?
bazyliszki nie musza byc lt zey ich kowadlo namierzalo. Wystarczy, ze nie beda character on thair own tylko oddzialami...Kowadlo nie moze namierzac Bazyliszkow, bo nie sa LT, podobnie jak mala runa lucznika w ogole nie moze namierzac jakichkolwiek bohaterow, w tym i tych bedacych LT.Shino prywatnie pisze:Czy mala runa albo kowadlo moze targetowac manfreda i kotletsona albo karabinow?
Tak, Bazyliszki to bohaterowie. Daja bonusy do np. Screaming Sworda i mozna ich namierzac z Bane Heada.[/quote]Kołata prywatnie pisze:Czy bazyliszki to herosi? Np czy wpływają na orkowego screaming sworda, itp.?
Na ostatnim bazylu tak było, ale warto wiedzieć.
Skoro Bazyliszki Rocco i Cocco oraz 4Rewolwery traktujemy jako unit of characters, to 4Rewolwery daja +4 do Screaming Sworda (oczywiscie jak wszystkie zyja) i w innych tego typu nieuwzglednionych przeze mnie sytuacjach.swieta_barbara pisze:Tak, Bazyliszki to bohaterowie. Daja bonusy do np. Screaming Sworda i mozna ich namierzac z Bane Heada.Kołata prywatnie pisze:Czy bazyliszki to herosi? Np czy wpływają na orkowego screaming sworda, itp.?
Na ostatnim bazylu tak było, ale warto wiedzieć.
Bez przesadnych wymagań, proszę.Kalesoner pisze:Czytaj regulamin.
Kacper, a jakiej spójności oczekujesz po hajelfickim łuczniku w armii DE?swieta_barbara pisze:Tak, jego spojnosc z reszta armii bedzie bardzo powaznie traktowana przy ocenie malowania.thurion pisze:- czy bazyliszek bedzie w jakikolwiek sposob brany pod uwage przy ocenie malowania? w sensie mam pomalowany model, czy musi miec te same podstawki co armia ten sam klimat itd itp?