KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Na pewno 1.4.
Obowiazuje wersja 1,4 plus najnowsze uscislenia do skavenow.
Andrew , Ataman , Blasz , Bigpasiak , Czarny , Druchii , , Guzka , Pasiaczun , Karlee , Lesnik , Lubin , Mike , Morrok , Piotr, Szafa, Wojtasu , Pająk , Młody oraz Snot
od tych ludzi otrzymałem avatarki,fotki na maila biorę resztę z forum jak nie znajdę wsadzam logo klubu a więc jak ktoś jeszcze chce dostać to pisać na maila kohortex2010@poczta.pl lub na pw z linkiem do avatarka / fotki
od tych ludzi otrzymałem avatarki,fotki na maila biorę resztę z forum jak nie znajdę wsadzam logo klubu a więc jak ktoś jeszcze chce dostać to pisać na maila kohortex2010@poczta.pl lub na pw z linkiem do avatarka / fotki
PRZYPOMINAM OSTATNI RAZ ROZPISKI DO JUTRA DO 24:00.
@gokish - dostaniesz wkrotce strefowe foty od szafy na bank poprawia ci humor, ja sie prawie poplakalem jak zobaczylem Leśnika.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Gobos pisze:@gokish - dostaniesz wkrotce strefowe foty od szafy na bank poprawia ci humor, ja sie prawie poplakalem jak zobaczylem Leśnika.
od niektórych dostałem już ale jak dacie fajne to spoko
daje listę osób od których nie dostałem nic ani nie znalazłem ich avatarów na forum
Kod: Zaznacz cały
13. Cauliflower
16. Yuby
28. Klops
31. Xen
33. japiedole
40. Kemot
44. Paffeu
48. Mirek Bajer
58. Sebol
60. Justyna
71. Megi
73. Ooki R
77. Elassar
79. Yedee
80. Lindal
81. Tomasz Frymark R
85. Tomasz Miszta
87. Eksara
88. Kolek R SNOT
94. Dominik Kozlowski
95. Bartas Kohortowy
97. Kudlaty
100. Tomasz Lebkowski
90. Belenar R?
103. Murmandus R?
91. Suchy R?
84. Speechem?
76. Herkules?
72. Jakub Polkowski R??
63. Yrsen R?
64. Wrubel?
50. Lucas R??
52. Imperator?
53. Brat Imperatora?
41. Młody Inkwizytorski??
38. Golab?
27. Blady??
34. Bachmat R?
29. Kolas R??
18. Simson???
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
do jakiego rozmiaru przyciąć te foty żeby Ci oszczędzic pracy?
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Imie i nazwisko???? Miejsc jest wiec sie nie przejmuj mozesz spokojnie przyjezdzac.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Paczka wyczesanych fotek poszła - mam nadzieję że nie są jeszcze te ajdiki druknięte i nie będzie problmu z podmianką foty leśniczka i atamana
Sposob zgloszeń przez forum to zło, i zawsze sie tak konczy
Sposob zgloszeń przez forum to zło, i zawsze sie tak konczy
Beasts of Chaos - circa 5k
Thurion mam dosc Twojego marudzenia. Nie jestes organizatorem, wiec po co sie tak tym przejmujesz? Nie masz innych rzeczy do roboty? Nie boj sie, 60 osob bedzie, zebys mogl dostac maxymalne punkty za mastera.thurion pisze:widze ze znowu ze 120 hurrralnych forumowych, bede, bede, bede... skonczy sie na ledwo ponad 60 moooze 70 osobach
ale co ja tam wiem, sposob zgloszen przeciez jest bardzo dobry
Zglaszanie sie przez forum jest srednie, popelnilismy ten blad znowu, na czym de facto ja cierpie - bo dostaje zgloszenia i na maila i tu - widac lubie takie sadomaso - moj problem.
Jednak czy to przez zglaszanie na forum tyle osob wymieklo czy przez kijowy termin - bo napisalismy, ze sie dostosujemy do reszty masterow?? (za rok tego bledu nie popelnie)
Gdyby ludzie zachowywali sie odpowiedzialnie i zglaszali sie w momencie, gdy sa pewni przyjazdu nie byloby problemu.
nie dostalem
Niezgadzam się z Twoim stwierdzeniem o terminie. Ale to nie miejsce na takową dyskusję. Któregoś razu, w realu, przy piwie.Ziemko pisze:Jednak czy to przez zglaszanie na forum tyle osob wymieklo czy przez kijowy termin - bo napisalismy, ze sie dostosujemy do reszty masterow?? (za rok tego bledu nie popelnie)
Pozdro.