Jakby ktoś miał jeszcze problem z dogadaniem się, zapraszam na PM, postaram się pomóc.
Jeszcze jeden gracz się zgłosił Mati (tyle że inny

Uuu, stary... masz un problema bo Cytadela w te sobotę będzie prawdopodobnie zamknięta ze względu na remanent.eliah91 pisze:785-560-333 i prosił bym Lenart o rozpe na pw, bo nie będzie mnie w cytadeli łącznie do piątku i mogę grać tylko i wyłącznie w sobotę.
ja myślę, ze powinienieś wysłać PM do Kielona i on udzieli Ci informacji jako organizator. Bo w Cytadeli niekoniecznie będa wszystkie namiary.siupal pisze:kiedy dostaniemy namiary na przeciwników, czy zgłosic sie po nie do cytadeli?
Niestety mój drogi Ytsunajskaikemsidmsnajytsunkai pisze:to wszakże, Kubciu, oznacza, że gracze mieli mniej czasu na zakończenie rozgrywek ...
runepriest pisze:gdzie dajemy wyniki, zostawiłem stefanowi czy to wystarczy ?
Masz to u mnie misiak:*Dastor pisze:Falko zarezerwuj dla mnie stól w piątek na 16:*
Kubcio pisze:Uuu, stary... masz un problema bo Cytadela w te sobotę będzie prawdopodobnie zamknięta ze względu na remanent.eliah91 pisze:785-560-333 i prosił bym Lenart o rozpe na pw, bo nie będzie mnie w cytadeli łącznie do piątku i mogę grać tylko i wyłącznie w sobotę.