Pytanka początkującego.
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Pytanka początkującego.
Witajcie mam takie pytanko może nie do stricte zasad gry ale związanymi z grą. Może pod koniec miesiąca uda mi się zebrać wystarczająco dużo figurek żeby zapisać się do jakiejś ligi np takiej jak Cytadela w Warszawie. W ogłoszeniach widzę jakieś formaty limited czy inne czy ktoś był by tak miły i wyjaśnił mi o co z tym chodzi??? Poza tym mam pytanie czy na turniejach figurka musi mieć w rozpisce to samo w co jest uzbrojona??? Np. Chaos Warriors prosto z pudełka mogą mieć albo 2 bronie albo broń i tarczę nie ma ani GW ani Halabard by im dać... albo np. Przerobiłem sobie lorda z topora na miecz ale jednak wole dać mu Axe of Khorne zamiast miecza czy można tak grać???
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash

Mam pytanie do goblińskich specialów. W podręczniku jest przy chariocie i spear cchucce że można wystawić po dwa w jedno miejsce special. więc czy mogę do jednego speciala włożyć chariot i balistę?
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
W dość dużym skrócie limited to format grania bez specjalnych bohaterów z army booka i autorskich armii/bohaterów z np pisma White Dwarf i stron internetowych.
Do grania używamy tylko oficjalnych kodexów konkretnych armii oraz faq-ów i errat by GW oraz uściślenia sędziowskie...
Do grania używamy tylko oficjalnych kodexów konkretnych armii oraz faq-ów i errat by GW oraz uściślenia sędziowskie...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Albo 2 charioty, albo 2 bolce. Nie można ich mieszać.Jeżus pisze:Mam pytanie do goblińskich specialów. W podręczniku jest przy chariocie i spear cchucce że można wystawić po dwa w jedno miejsce special. więc czy mogę do jednego speciala włożyć chariot i balistę?