Prawie jak blog! (UP 20-01-2017!!!) - White Lion - KD:M
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Re: Prawie jak blog! (UP 12-02-2009) - Skink Priest i Wyvern wip
Skink bardzo fajny, nie ma się czemu przyczepic
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Wyverna wygląda bardzo przyzwoicie, trzyma poziom jedyne tak na prawdę co mi w niej nie pasuje to kolor błon skrzydeł, Goblin Green jakoś mi tam nie pasuje i strasznie się zlewa IMO lepsze by były ciemno brązowe/czerwone lub nawet szare myślę by fajnie wyglądały.
A zdjęcie grupowe jest rewelacyjne, jest na nim ten fajny orkowy klimacik
A zdjęcie grupowe jest rewelacyjne, jest na nim ten fajny orkowy klimacik
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Wiem spuszczam głowę i przyjmuje krytykę skrzydła mnie również nie zadowalają lecz nie miałem już pary nic z nimi robić i tak staneło na Gretchin Green z dozą washy
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Całkiem nieźle. Tylko co z zębami na tarczy, czemu są czerwone?
Też mi to wpadło w oczy... Tarcza wygląda na zaczętą - niedokończoną Generalnie wszystko ładnie. Kolor skrzydeł mi nie przeszkadza, sam właśnie zacząłem pracę nad taką wywerną, ale skoro, tu ten kolor budzi powszechny sprzeciw zmienię go Ale czy czerwony nie będzie za bardzo kontrastował z zielenią ciała gadziny?
My Niebiescy jesteśmy jak orkowie tyle, że przed walką zamiast "WaaAaGhhhH" krzyczymy "RuuuuUuuch!"
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
Mam w planach niedalekich 2gą Wyverne tym razem dla siebie:P sadze, że za drugim razem zrobię ciemniejsze błony. Poczałkowo robiłem właśnie żółtawe ale nie wyglądało to zbyt specjalnie. No i przemalowałem na Gretchin Green. Co do tarczy to moim zamysłem było, aby tarcza nie była organiczna więc zębów nie ma.
Serojady nad którymi obecnie siedzę. Na razie wipy.
Zapraszam do komentowania.
Zależy już od chlebodawcy. Ale jakieś przerdzewienia się pojawią na pewno, ale nie wiem czy takie jak na pudełku.
No i zakończone prace.
Szturm szczury
I pojawiające się niczym hiszpańska inkwizycja której nikt się nie spodziewał koło arcy zagłady
Wszelkie komentarze są jak zawsze wieeeelce mile widzinae!
Szturm szczury
I pojawiające się niczym hiszpańska inkwizycja której nikt się nie spodziewał koło arcy zagłady
Wszelkie komentarze są jak zawsze wieeeelce mile widzinae!
A o którym sztandarze mówimy droga Igo?
Na żywo wygląda lepiej zrobię po świętach inne fotki, ale rozjaśnienia na drugim sztandarze są juz mizerniejsze więc poprawki rozwarze Dziękuje za komentarze.