Bretka na GT.
Bretka na GT.
Jako że bretonia żadko ma okazję pobawić się magią to na GT wystawiłbym coś takiego:
Morgiana 515p.
BSB
SoM i GGH.
2x Damsel
2xDS i drugie pozomy.
2x8 Realmów FCG
9 Errantów FCG Erranrty Banner.
20 Chłopów z włóczniami
11 skirmiserów
10 łuczników
3 Pegazy
6 Gralii
Klopa.
Pozdrawiam
Morgiana 515p.
BSB
SoM i GGH.
2x Damsel
2xDS i drugie pozomy.
2x8 Realmów FCG
9 Errantów FCG Erranrty Banner.
20 Chłopów z włóczniami
11 skirmiserów
10 łuczników
3 Pegazy
6 Gralii
Klopa.
Pozdrawiam
No niby tak ale wtedy ona musi w nich latać co mi się nie widzi.duke pisze:Dla mnie największą zaletą morgiany jest to że możesz wziąść 2gi oddział grali.Skorzystaj z tego
Pozatym Ten oddział grali chyba nie liczy się nawet do zajętych slotów Rare.
Pomysł z Enchatress jest ciekawy... z heavena będziesz losować?
Co do rozpy, 3 pegazy to za mało. trójka gówno zrobi, nawetr zasranych driad nie przepchnie... IMO 4 z FCG to mus Niestety nie bardzo widze co wywalić żeby tego 4tego wrzucić ;/ (może kosztem klopy albo jednych łuczników?) Nie napisałeś czy grale i m@a mają FCG
Niestety ja bym tutaj koncepcje rozpy zmienił wywalić Morgane, wstawić green knighta, dorzucić 4tego pegaza i fcg, fcg na gralach , warbanner na jednych realmach, jedną damsel na konika i do jednych relamów oraz jak się zmieści wstawić 5MY bo teraz do odgnania są nieocenieni
Co do rozpy, 3 pegazy to za mało. trójka gówno zrobi, nawetr zasranych driad nie przepchnie... IMO 4 z FCG to mus Niestety nie bardzo widze co wywalić żeby tego 4tego wrzucić ;/ (może kosztem klopy albo jednych łuczników?) Nie napisałeś czy grale i m@a mają FCG
Niestety ja bym tutaj koncepcje rozpy zmienił wywalić Morgane, wstawić green knighta, dorzucić 4tego pegaza i fcg, fcg na gralach , warbanner na jednych realmach, jedną damsel na konika i do jednych relamów oraz jak się zmieści wstawić 5MY bo teraz do odgnania są nieocenieni
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
No to małe sprostowanie:
Damselki są na koniach.
MaA maja komanda i Grale też. Warbaner jest na Gralach.
Green Knighta nie chce. Bretonia żadko może się pobawić magią. Na tę okazję własnie taką rospe robie...
Pegazy. Ja nie jestem do nich przekonany. Na GT prawdopodobnie ich wywale i wrzuce oddzial realmów jakiś.
Damselki są na koniach.
MaA maja komanda i Grale też. Warbaner jest na Gralach.
Green Knighta nie chce. Bretonia żadko może się pobawić magią. Na tę okazję własnie taką rospe robie...
Pegazy. Ja nie jestem do nich przekonany. Na GT prawdopodobnie ich wywale i wrzuce oddzial realmów jakiś.
- Czcigodny z Gisoreux
- "Nie jestem powergamerem"
Mocna rozpiska z naciskiem na lance. Jak ktoś zauważył 3 pegazy nic nie robią i ma rację. Zamiast nich wystawiłbym Mounted Youmenów. Oni potrafią zdziałać cuuuda!
no dobra ale nie porównujmy MY do pegazówCzcigodny z Gisoreux pisze:Mocna rozpiska z naciskiem na lance. Jak ktoś zauważył 3 pegazy nic nie robią i ma rację. Zamiast nich wystawiłbym Mounted Youmenów. Oni potrafią zdziałać cuuuda!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- Czcigodny z Gisoreux
Oczywiście, że nie, ale 3 pegazy? A za 165 punktów wystawić można 2 oddziały MY. Moim skromnym zdaniem pegazy są znaczącą siłą od 5 modeli w górę. Tak...5...
- Czcigodny z Gisoreux
Dobre!