nikt się nigdy nie czepiał, że jest brzydki czy coś

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
no jako jdnostka są niezli, ale mnie chodzi o to że jak wejdą pod ziemie to często się gubią i giną...siupal pisze:look, przepraszam ale przyjrzałem się Twoim postom i muszę powiedzieć że pieprzysz głupoty, z tymi górnikami to już w ogóle. zajebista jednostka która jest w stanie nie włączając się w walkę dać nam 100 pkt do przodu, a jest to czubek góry lodowej mnóstwa innych ciekawych opcji. błagam, zastanów się zanim następnym razem coś napiszesz
hmm... przez ok 5 lat grania ani razu mi nie zgineli pod ziemia. Siupal ma jednak rację...look pisze:no jako jdnostka są niezli, ale mnie chodzi o to że jak wejdą pod ziemie to często się gubią i giną...siupal pisze:look, przepraszam ale przyjrzałem się Twoim postom i muszę powiedzieć że pieprzysz głupoty, z tymi górnikami to już w ogóle. zajebista jednostka która jest w stanie nie włączając się w walkę dać nam 100 pkt do przodu, a jest to czubek góry lodowej mnóstwa innych ciekawych opcji. błagam, zastanów się zanim następnym razem coś napiszesz