KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Dajcie spokój - 100 osób zgłoszonych na master 9 stycznia, kiedy jest zapieprz z pracą zazwyczaj, w Bydgoszczy, która szczególnie znana turystycznie i imprezowo nie jest, to sukces. Nawet jeśli przyjedzie 80 osób to naprawdę świetnie - obojętnie czy zgłaszanie było przez forum, maila, przedpłatę na konto, czy osobiste poręczenie kardynała Dziwisza
Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę!
Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę!
Imho dokladnie jest tak jak ksCh napisal.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
termin jest mega przecież - poprzedni master pond miesiac temu, sesja dopiero w perspektywie, urlopy wszyscy maja naładowane na nowy rok... żyć nie umierać
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Spora część ludzi z Trójmiasta przybędzie z poślizgiem, będziemy chwilę po 10 na miejscu. Ale to Master więc pewnie nie będzie to zbyt duży problem, tu list spóźnialskich:
- Guzka
- Mike
- Ja
BWT w składzie:
- Michał
- Mati
- Pająk
- Kreol
- Guzka
- Mike
- Ja
BWT w składzie:
- Michał
- Mati
- Pająk
- Kreol
To lile osob z Trojmiasta sie w koncu wysypalo, Kowal , mam rozumiec Jagal tez?
UWAGA NOWA OCENA MALOWANIA - ZMNIEJSZONA O 2 PUNKTY , DUZO KLAROWNIEJSZA , "NIE FAWORYZUJACA PASIAKA''
Szczegoly na 1 stronie.
UWAGA NOWA OCENA MALOWANIA - ZMNIEJSZONA O 2 PUNKTY , DUZO KLAROWNIEJSZA , "NIE FAWORYZUJACA PASIAKA''
Szczegoly na 1 stronie.
To był taki co mnie faworyzował???
Nie wierzę... po prostu nie wierzę, że taki zarzut mógł paść...
wg. uściśleń możesz brać każdą magiczną broń nawet tę wymagającą 2 rąk [ jak np magiczny łuk w WE czy magiczny dwurak Ogrów ]
wg. uściśleń możesz brać każdą magiczną broń nawet tę wymagającą 2 rąk [ jak np magiczny łuk w WE czy magiczny dwurak Ogrów ]
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
nie powinno, bo abominacja nie deklaruje szarzWisnia pisze:+K3 do szarży działa normalnie w przypadku abominacji ?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
na chwie obecna z tego co mi wiadomo jada:Ziemko pisze:To lile osob z Trojmiasta sie w koncu wysypalo, Kowal , mam rozumiec Jagal tez?
.
pociagiem:
- Guzka
- Mike
- Malin
- Michał
- Mati
- Pająk
ze mna autem:
- Młody
- Kołek
- Rychu
wiecej chyba nikt nie jedzie
jestes optymistaksch pisze: Nawet jeśli przyjedzie 80 osób to naprawdę świetnie
swoja droga co prawda to prawda, Bydgoszcz zawsze daje sie wyruchac na terminie dla mnie osobiscie poczatek stycznai jest jak ulal ale dla wiekszosci battlowej (studentow) jest to raczej czas zaliczen i kol przed sesyjnych, no i do tego zima... szczegolnie taka jak w tym roku, jakbym mial jechac 500km w takich warunkach to ni chuja bym sie nie ruszyl, tak to najwyzej mozna sie spoznic pol godziny jak bedzie mega chujnia na drodze a nie pol dnia
pzdr
Nie wyruchac , tylko poszla wszystkim na reke. W nowym sezonie nie pojdzie.
Nie chce mi sie cisnieniowac Musze wrzucic na looz, juz mi temat "ocena malowania na masterach" wystarczajaco cisnienie podnosi...
A jednak...bigpasiak pisze: