Rozpiski WE - (8 edycja od strony 339)
Moderator: Gremlin
Wg mnie całkiem ciekawa i mająca szanse pograć, czy wygrać to się zobaczy.
To, że sam byś tego nie złożył nie znaczy, że nie ma żadnej szansy.
To, że sam byś tego nie złożył nie znaczy, że nie ma żadnej szansy.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
oszalałeś waye są idealnie do wszystkiego, wygrywają zawody strzelecki z innymi strzelającymi rzeczami. (na mengili trze pomóc se hodą).
fajnie niszczą maszynki, na demony idealne na psy/flamery na wraciaki to masz inne rzeczy shadzi,całe HE też ma z tym ciężko (jedyny problem to hydra inny treeman no i abomka.
nie no twierdzenie że nie ma dobrych celów dla wayów szczególnie na takie pkt jest z dupy. (oczywiście nie mówię że waye są lepsi na takie pkt bo sam bym wystawił treemana)
fajnie niszczą maszynki, na demony idealne na psy/flamery na wraciaki to masz inne rzeczy shadzi,całe HE też ma z tym ciężko (jedyny problem to hydra inny treeman no i abomka.
nie no twierdzenie że nie ma dobrych celów dla wayów szczególnie na takie pkt jest z dupy. (oczywiście nie mówię że waye są lepsi na takie pkt bo sam bym wystawił treemana)
Co ty mówisz misiek, widzisz tą rozpiske? Widzisz w niej antymagię, widzisz odginanie? Flamery i pieski po niewielkich stratach dojeżdżają to na tym małym stole. Przecież tych wayów nigdy nie wystawisz poza własną strefą bo zejdą szybciej niż zdążą powiedzieć "cztery kasztany".
czyli jaka? rozumiem ze min. 1 fast , najlepiej 2? mi jakos wogole ciezko znalezc ciekawe miejsce na wystawienie ww , chociaz ich bardziej lubie niz dżewo . moze dlatego gram ze tak powiem sztampowym defensiarskim defensem przedstawionym pare postow wczesniej.Kalesoner pisze:Nie zrozumieliśmy się, ja mówię konkretnie o tej rozpie. Jak robić rozpę na wayach to inną.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
hmmm...
masz 3 dd i 2 scrolle to mało?
2 wildzi do kontry coby nic tak łatwiutko do nich nie dojechało, sporo innego strzelania...
czego tu brakuje?
masz 3 dd i 2 scrolle to mało?
2 wildzi do kontry coby nic tak łatwiutko do nich nie dojechało, sporo innego strzelania...
czego tu brakuje?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Kalesoner - masz swoje zdanie, które jak wiesz, ja bardzo szanuję. Dosyć długo myślałem o tej rozpie przez ostatnie dwa dni i wiem, jak tym grać. Jeśli wynik będzie chujowy to trudno - przynajmniej spróbowałem. Znasz moją alternatywną rozpę i była bardzo typowa - pewnie lepsza, ale wolę przekonać się, że coś się da zdziałać w sposób oryginalny, jak na te punkty. Pasiak utwierdził mnie w tym podejściu za co jestem mu wdzięczny.
Co do samych WW to mam pomysł jak ich wystawiać - zdam relację po Kohortexie i napiszę jak to wyszło.
Co do samych WW to mam pomysł jak ich wystawiać - zdam relację po Kohortexie i napiszę jak to wyszło.
Ta różnica, że u mnie on rzadko szarżuje, ważniejsze jest 9' dla HoDy 

Z dostawą do domu DHL Alter 

Abandoned
Abandoned
Tak jak kolega powiedział
Tak sobie pomyślałem po stworzeniu tej rozpiski dla Pitula, że kurde czemu nie spróbować, czegoś trochę innego - jak się nie uda nic ugrać to też będzie wkład w rozwój naszej armii

Tak sobie pomyślałem po stworzeniu tej rozpiski dla Pitula, że kurde czemu nie spróbować, czegoś trochę innego - jak się nie uda nic ugrać to też będzie wkład w rozwój naszej armii

Z plewnym highbornem chciałeś napisać
A poza tym Ciebie na Kohortexie nie będzie prawda?

Prosta prowokacja, a jak działa