sztandary 2
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
sztandary 2
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2007, o 18:29 przez Kerim, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawał dobrej roboty. Szacun za taką wprawę w babraniu się gsem
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Kerim, naucz mnie dłubania
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
zara, bo to nie jest łeb bistmena, tylko płaskożeźba na sztandarze, taki malunek ektoplazmą, to i proporcji trzymać nie musiLunn pisze:Przyjemna sprawa, tylko ten łeb beastmena wygląda trochę niewymiarowo... ale zdrugiej strony nigdy nie widziałem na żywo zwierzoczłeka, więc kto wie...
fajne tylko jak ten 1 zamontowac na kijku zeby wygladal na sztandar hmm nie wiem ale to nie na moja glowe
taki wood elfickie te sztandarki w calym pozytywnym tego slowa znaczeniu
taki wood elfickie te sztandarki w calym pozytywnym tego slowa znaczeniu
a to nie mój kłopot, to prezent był, będzie klej nosił ze sobą.max pisze:fajne tylko jak ten 1 zamontowac na kijku zeby wygladal na sztandar hmm nie wiem ale to nie na moja glowe
Poza tym w drągu rowek można zrobić
Bo WE to to samo co zboczury, albo bestje, zależnie od tego kogo pytaćmax pisze:taki wood elfickie te sztandarki w calym pozytywnym tego slowa znaczeniu
Powiem tylko- WOW!!!!
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
Roger that. Dam znać na PM jak coś obmyślęKerim pisze:Molestujcie Faberów, lubię ten sklep, i crew też.Tomash pisze:Kerim, naucz mnie dłubania
Trzeba obmyślić "formułę"
Już chyba mam pewien pomysł
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny